Catalyst presets ne rade

poruka: 4
|
čitano: 1.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Catalyst presets ne rade

Imam Windows 7 pro 64-bit i Catalyst 11.9

Do sada sam lako prebacivao sliku s monitora na TV i obratno.

Problem je što mi je TV 1920x1080 a Monitor 1920x1200.

Hotkey za prebacivanje između ta dva displaya mi je Alt+X. No kad vratim natrag na monitor, ostane mi rezolucija na 1080P (vide se crne crte na gornjoj i donjoj strani mog 1200P monitora) pa moram ručno dizati rezoluciju

Dok sam imao Win7 32-bit, mogao sam napraviti ovo:

Prebacim sliku na TV, namjestim skaliranje, rezoluciju i sve što mi treba, snimim to kao profil (preset) i dodijelim mu hotkey npr Alt+P (Philips TV)

Isto to napravim za monitor; prebacim sliku na monitor, namjetim i dodijelim hotkey za taj preset npr Alt+M (monitor)

i to je sve super radilo a sad neće.

U međuvremenu sam prešao na 64-bit Windowse i instalirao Catalyst 11.8. OD TADA ne radi. Ne znam koji bi mogao biti razlog. u listi hotkeysa nema dodjeljeno ono što sam napravio (ALT+P i Alt+M) nego samo Alt-X za prebacivanje među monitorima.

Da li je problem u 64-bit Win ili u Catalystu od 11.8 nadalje?

Znam da je sve super lako za namjestiti ali možda negdje grijeršim ili sam previdio neki korak (mada mislim da nisam)?

Ultimate Intelligence Project
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Catalyst presets ne rade

nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Catalyst presets ne rade

Manipulacija profilima je nešto što mi na katalistima ne radi kako treba još od kada su prešli na ovaj novi AMD catalyst UI.

Ne kužim kako to neznaju napraviti kako se doliči jednoj velikoj kompaniji. Em je totalno neintuitivan, em još ne radi dobro.

Uglavnom se više ne sekiram oko toga, jednom će valjda i to popraviti. Glavni razlog zašto sam to koristio, sam outsource-ao u kanticu zvanu WDTVLive :P

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
17 godina
neaktivan
Catalyst presets ne rade

Meni je dobro bilo napravljeno. Po mom mišljenju. Preset + dodijeliš mu hotkey i voila. sve radilo super. sad je sve u k****

a ne znam zašto. poslat ću njima mail isto u AMD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice