Bug u FF 3.01

poruka: 13
|
čitano: 1.627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug u FF 3.01

Sve mi je super radilo do tog update-a. Sad mi izbacuje greške za addone, ne može ih instalirati. 99% addona ne mogu instalirati (FF time gubi smisao, onda komotno Operu mogu početi koristiti...). Danas sam 2 puta Windowse install. Jednom sa SP3 i ista stvar, jednom sa SP2 i opet. Jel je tako i kod vas ili?

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug u FF 3.01

Mozda zato jer sikdas addone za FF 2 a ne 3.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug u FF 3.01
Imam 2 kompa. Na oba su 3.01. Na ovom s kojeg obo pišem npr. sxipper hoće raditi, a na friško instaliranim windowsima ( u 3 u noći..LOL) neće ništa.
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
Bug u FF 3.01

Na svakom opisu od Add-ona imas podrzane verzije FF. Mozda da obratis pozornost na taj dio, jer moze biti da neki add-oni nece raditi na nekoj verziji FF.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 12:02 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kako na jednom kompu imam FF 3.01 i radi a na drugom neće?

P.S. Tema baš za 3.01

Debil Debil
WTF WTF
I to znači...? I to znači...?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 12:59 (cozmika).
17 godina
Bug u FF 3.01

iFox 3.0.1 je ta tema za Firefox koju hoces instalirati?

Na sluzbenoj stranici pise:

Works with:
  • Firefox: 3.0b5 – 3.0.*
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To je samo primjer...

Neće mi install:
Adblock, Greasemonkey, Piclens, Sxipper, Fission.....
17 godina
Bug u FF 3.01

Adblock

Works with:
  • Firefox: 0.7 – 3.0.*

Greasemonkey

Works with:
  • Firefox: 1.5 – 3.0.*

Piclens

Works with:
  • Firefox: 2.0 – 3.0.*

Fission

Works with:
  • Firefox: 2.0 – 3.0.*

Adblock Plus 0.7.5.5

Works with:
  • Firefox: 1.5 – 3.1a2pre
Moze biti da jos nisu skroz kompatibilni sa firefoxom. Mozda da instaliras ff 3 i onemoguci automatski update ff i trebali bi raditi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probala... ista stvar... Budem još jednom pa kažem jel valja, ali zar 3.0.* nebi trebalo značiti da radi sa svime od 3.0.0, 3.0.1 i dalje...?
17 godina
cozmika kaže...
Probala... ista stvar... Budem još jednom pa kažem jel valja, ali zar 3.0.* nebi trebalo značiti da radi sa svime od 3.0.0, 3.0.1 i dalje...?
 Pa neznam ni ja vise sta im to treba da znaci jer se moze gledati na vise nacina.
Neki se addoni tacno obiljezavaju s kojim ff su kompatibilni npr. works with 3.0 beta 5 a neki sa 3.0* a neki sa 3.0.1. i ja sam pomalo zbunjen jer nisam nasao tacno objasnjenje te oznake tj, sta im znaci. Ali ipak mislim da ne znaci i dalje jer neznaju oni koliko ce updatea izaci za FF i hoce li taj vec postojeci add on biti kompatibilan. sa novim updateom.
Ja da sam na tvom mjestu imam 3 opcije:

1- instalirao bi FF 3.01 i skidao samo one add one koji su kompatibilni i oznacio bi da kad skida automatski update da me upozori hoce li onemoguciti neke add one.
To imas u Tools/Options/Advanced/update i tamo imas opcije

2- instalirao bi FF 3 ako ti addoni rade na njemu i onemogucio bi automatski update zbog mogucih nekompatibilnosti

3- instalirao bi stariju verziju FF ako bas hoces te add one i ako oni 100% rade na njoj i onemogucio automatski update (ali to vise ako ti je prioritet imati add one nego updatean FF)

Jer neznam rjesenje problema.

17 godina
Bug u FF 3.01

Evo probao sam temu iFox i piclens i  kod mene rade na FF 3.0.1

Neznam zasto kod tebe ne radi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 14:55 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam sad uklonila FF 3.0.1 kompletno i instalirala 3. Također imam i ThreatFire od sigurnosnih softvera pa sa njega "suspendala" za svaki slučaj i sad radi ko urica, install sam si sad sve addone koji mi trebaju.

DODAH KASNIJE: Ovaj kretenski ThreatFire je problem, luđak ne da da se install addoni, paničar. Kad je na suspend onda ide bez problema... Eto. PROBLEM RIJEŠEN

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 15:54 (cozmika).
17 godina
neaktivan
Bug u FF 3.01

od tih firewall-ova nekad više štete nego koristi...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice