Evo imam jedan problem u bsplayeru. Kad stavim video tocnije koncert na full screen. imena pjesme su prikazana nekako dolje tako da se nevidi pravilno. Zbog cega se to događa i kako rijesiti taj problem? Na racunalu su instalirani najnoviji kodeki, probao sam u ostalim playerima i u njima je uredu.
Za bolje razumjevanje mog problema pogledajte sliku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi jasan problem, a nije mi jasno WHAT THE FU*K IS ON THIS PIC? 
1. sto bih trebao napraviti jel je jednostavnije pokreni video u VLC media player(taj ti je inace najbolje za gledat videa) i vidi jel imas isti problem
2. ako ti se opet slova ne vide onda vidi jeli ti inace u windowsu , tj dali ti se cini da je malo fail cropano(malo bjezi slika ulijevo/desno) i vidi u properties rezoluciju i sve
3. ako ni to ne valja onda stisni tipku AUTO na monitoru da ti ''auto adjust-a'' ekran (automatski namjesti) , isto tako provjeri u menu jeli ti stavljeno na original size to sam imao problema na t220hd
Ako ti ne bjezi slika u windowsu tj ako ne primjetis na desktopu da je malo ulijevo desno nije ti do drivera od graficke tako da nemoj to reinstalat bezveze....
nadam se da sam pomogao
EDIT:tek sam sad procitao da je u ostalim playerima u redu,onda to znaci da je nesto u postavkama bsplayera , makni bsplayer i stavi VLC media player , odlican je !
-pdesi font (poziciju, veličinu) ili format prikaza, 16:9, pilarbox itd.
Mislim da ima neka opcija margins, zgodno je kad na 4:3 ekranu gledaš wide format pa su titlovi ispod slike na neiskorištenom dijelu...
-ukratko, pograj se postavkama jer ovise o formatima filma i monitora.