AutoPlay cd/dvd - ova na windows 7 problem

poruka: 43
|
čitano: 17.460
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: AutoPlay cd/dvd - ova na windows 7 problem

Stari moj ne znam ni ja ,jel sad je pitanje koji je{#}eni program ili možda virus ti ga je obrisal ,jel to je original windows ključ.

Ako ti ni Windowsi ne popravljaju corrupt file ,pitanje je opet zašto. Ja stvarno ne znam.

Sorry ,ali ja ti više od ovoga ne mogu pomoći.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 15:45 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Najbolje mi je reinstalirat Windowse. {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Probaj to srediti perko gpedit.msc (Global Policy Editor)

Dakle, upisu u RUN gpedit.msc lupi Enter i pronadi ovo:

Local Computer Policy\Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\AutoPlay Policies

Turn off AutoPlay - Disabled.

BTW

NoDriveTypeAutorun treba biti 0x91

[edit]

Osiguraj se da ti je Shell Hardware Detection servis aktivan i na auto. Pogledaj Event Viewer da vidis sta se zbiva. Meni ovo najvise lici na djelo antivirusa. Pogledaj u opcijama antivirusa da li on onemogucava ovakvo sto

Mozda imas Alcohol, Daemon Toolse ili Power ISO? Ako da vidi da li se oni petljaju sa Autorunom. Inace izazov je popraviti nesto, najlakse je preinstalirati...problem ti se moze ponoviti. Lociraj ga

Kako ja to mogu prijavit youtube policiji? - Znatiželjac
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 16:28 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan

Imam Daemon Tools. Ostalo sam sve pregledao i sve je u redu osim što mi sfc /scannow nađe neki corrupted file.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

format C:

I ne koristi Alcohol ili Daemon Toolse ako ne moras

Kako ja to mogu prijavit youtube policiji? - Znatiželjac
17 godina
neaktivan

Koji mi program preporučaš za .iso pokretanje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Koji mi program preporučaš za .iso pokretanje?

Samo PowerISO i nista vise. Ne gnjavi, ne petlja se i nije napadan. Kreira virtualni DVD kada ti pozelis i mounta ISO takode kada ti pozelis... a moze da ga mounta prilikom pokretanja Windoza

Anyone who cannot cope with HIPS is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house.
17 godina
neaktivan

Daemon Tools bi mi automatski pokrenuo postupak za instalaciju dok u PowerISO-u kad montiram sliku moram poć u Computer i iz tamo je pokrenut. Ima li koja opcija da mi to pokrene automatski?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Moras ici u My Computer i desnim klikom odaberi Autoplay na taj virtualni drive. Koliko vidim na netu ima nekih tutorijala oko toga ali ja ne bih koristio to..a to je, po mojem mislenju, i prednost PowerISO-a

Meni se svida to sto se ovaj maleni program ne petlja sa ostatkom sustava i dosta je pouzdan.

[edit]

Ovo ce raditi i na PowerISO

How To Enable/Disable Autorun (Windows XP)
1.Open Windows Explorer by pressing the Windows + "e" key.

2.Right-click the desired CD-ROM and select Properties from the menu.

3.Select the AutoPlay tab.

4.Select each item from the pulldown list and for the Action to perform, select "Take no action" to disable autorun, or pick the apporpriate action to take if enabling autorun.

5.Select OK.

Anyone who cannot cope with HIPS is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 16:20 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan

Ma u pravu si. Neću mijenjat nego ću pokretat iz ''My Computera'' nije neki problem kao kad ne radi autorun. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 17:12 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na XP-u se automatski pokrene kad montiram sliku, a na Windows 7 ne. Je sam u pravu ili kod mene nešto ne štima??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Ti si u pravu. To ponasanje je "normalno" za W7

A programmer is just a tool which converts caffeine into code
11 godina
neaktivan

ja imam cd windows 7 32-bita nov cd

imam

1-gb rama

128-radeon ati

2,66-procesor

probao sam kod prijatelja u njega moze

kad ubacim nece da otvori udem u cd nece opet ugasim komp. moze da obara sistem samo  (mislim do windows copy files ) i staji ja ceko 1 sat nece da se pomjeri sa 0 %

neznam sta bi to moglo bit moze pomoc hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice