Adobe Flash pogrešan update

poruka: 7
|
čitano: 1.843
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Adobe Flash pogrešan update

Ovako, nadogradio sam adobe flash 9 i sad mi je puuuno sporije učitava, gdje mogu skinuti stariju, pouzdaniju verziju?

Te, mogu li vidjeti koju sam verziju imao prije ove, jer mi to puno znači!Osmijeh

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
RE: Adobe Flash pogrešan update

ma,sumnjam da je to, jer je tako veliki, meni samo treba za internetske stranice to!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Ag008 kaže...

Ovako, nadogradio sam adobe flash 9 i sad mi je puuuno sporije učitava, gdje mogu skinuti stariju, pouzdaniju verziju?

Te, mogu li vidjeti koju sam verziju imao prije ove, jer mi to puno znači!Osmijeh

Ima na Adobeovom siteu (nemam sad direktni link, morao bih ga negdje iskopati) dio za developere gdje se mogu skinuti svi flashevi u zadnjih nekoliko mjeseci, mozda i godina u velikoj arhivi (mislim da je imala oko 100 MB). Finta je da je Adobe dao ljudima taj paket kako bi mogli vratiti stari flash i isprobati kompatibilnost svojih "tvorevina". Velim, znam da je na sluzbenom siteu, skidao sam ga prije nekoliko tjedana, ali da ga bogujes, ne mogu se sjetiti linka (ionako sam ga nasao preko nekog foruma).

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina

Evo link za taj paket starijih verzija flasha.

17 godina
šta, da na tom linku skinem?
17 godina

Skineš to kaj tebi treba, a to je očito Flash Player 9 paket od 99MB gdje se nalaze sve verzije Flash Playera 9 koje su do sad izašle.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice