poz imam ovaj router i stoji mi vani i kada pretrazuje mrezu skenira recimo 20 mreza i normalno se pevezuje na sve njih ali imam jedan router od komsije koji nikako ne vidi kao da ne postoji!!Pokusam sa airlive usb-1600 i odmah vidi taj komsijin router i povezuje se na njega normalno i preko androida isto tako ide sve ok sta moze biti problem zasto ga tl 5210g ne vidi?Kada udjem u taj router od komsije nevidim nikakav aktivan filter ili nesto da je upaljeno sto bi bio problem!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ga koristis u client modu, probaj rucno unijet SSID (i pass ako ga ima) za susidovu mrezu.
imam i ssid i pass ali gdje kod mene da ga unesem moze li mala pomoc?
http://www.tp-link.com/resources/document/TL-WA5210G_V1_User_Guide_1910010274.pdf
str.24, Client, rucno upisati SSID, bez koristenja Survey opcije
str.26, rucno upisati key/pass
pokusao sam i to ali nece a stavim usb airlive 1600 pozadi u PC i imam signal 60 Db
ako kazes da ti se inace router bez problema spaja na ostale AP-ove, onda je moguce da su nekompatibilni jedan s drugim... nebi bilo prvi put...
...skenira recimo 20 mreza i normalno se povezuje na sve njih..
ovo mi nije jasno, znaš šifre od svih u susjedstvu??
edit:cim sam vidio nadimak sam se sjetio tko si. si napokon rjesio ono sa zyxelom i onim filtriranjem što te mučilo prije pola godine?
ma da znam sifre i sve sto treba ali nejasno mi povezivao se prije mjesec dana i sada nece neznam sta moze biti