Thomson Tg 782i (t-com) slab signal

poruka: 7
|
čitano: 4.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa....evo jedan problem pa se nadam da vi imate rijesenje za njega...

naime sve radi kako treba i sve je dobro...problem je na trecema katu kuce gdje je signal jeddnostavno preslab da bi internet normalno funkcionirao...

sada mene zanima postoji li ista cime mogu pojacat signal(a da nije novi router),da li se moze mijenjat antena na ovom routeru od t-coma...?? ili bilo kakav vas savijet...

inace na kompu je Airlive PCI adapter za wireless mrezu...

hvala svima....

pozz

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Thomson Tg 782i (t-com) slab signal
daemon kaže...

Pozdrav ekipa....evo jedan problem pa se nadam da vi imate rijesenje za njega...

naime sve radi kako treba i sve je dobro...problem je na trecema katu kuce gdje je signal jeddnostavno preslab da bi internet normalno funkcionirao...

sada mene zanima postoji li ista cime mogu pojacat signal(a da nije novi router),da li se moze mijenjat antena na ovom routeru od t-coma...?? ili bilo kakav vas savijet...

inace na kompu je Airlive PCI adapter za wireless mrezu...

hvala svima....

pozz

Na tom routeru se ne može mijenjat antena, kupi si ovo i uštekaj to u komp koji se nalazi na trećem katu.

http://www.protis.hr/products/details/wireless-adapter-usb-airlive-wl1700usb-long-range-11g-5dbi-dipole-antenna/27282

Valentin
16 godina
neaktivan

puno hvala na odgvoru...

trenutno koristim airlive Wn 5000PCI v2, i onda bi to sto si mi preporucio koristio umjesto te PCI kartice??

koliko bi dobio na jacini signala sa tim USB adapterom??

daemon {GmF}
14 godina
daemon kaže...

puno hvala na odgvoru...

trenutno koristim airlive Wn 5000PCI v2, i onda bi to sto si mi preporucio koristio umjesto te PCI kartice??

koliko bi dobio na jacini signala sa tim USB adapterom??

Dobio bi dosta.

Valentin
17 godina

prije nego sto bacis pare mozes probati ovo,ja znam da radi jako dobro

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 16:02 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala svima na odgovoru..

imam jos jedno pitanje...

da li mogu jednostavno skinut trenutne antene sa svoje Airlive PCI wireless kartince((skidaju se probao sam) i stavit na nju nesto tipa

http://www.nabava.net/antene__820/airlive-antena-wai-101-10dbi-24ghz__662881

??

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle,....

izradio sam predlozeni pojacivac za wireless mrezu ali on jednostavno nije dovoljan. dobio sam na jacini signala između 10-15%, ali brzina i dalje sece sa 18Mbits pa do 54Mbits i nikako nije stabilna tako da je i dalje internet neiskoristiv.

zanima me da li mi tko moze odgovorit na moj prethodni post, da li bi dvije nove antene od 10db na PCI kartici bile dovljne da imam stabilnu i kvalitetnu vezu?

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice