Problem sa drajverim kako ih instalirati

poruka: 10
|
čitano: 1.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako instalirati driver kad se digne sustav na racunalu kod ovih malo novijih koji to traze

Ivan Ćosić

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako uistinu očekuješ neku pomoć morati ćeš biti malo precizniji...

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa drajverim kako ih instalirati

kad sam podigao sustav trazi mi da instaliram driver a ima ih puno koje ja neznam gotovo su svi pozutili kako ih mogu rijesiti i inace kako ih instalirati bez toga trazenja po komponentama

te kako se zove program preko kojeg se mogu povezati sa nekim ko ima internet i ko to zna da mi pokusa rjesiti bez da dolazi meni kuci ako ti znas mozes li mi reci te ako moze mala pomoc da mi kazes kako ga instalirati trazili puno prostora ili malo

Ivan Ćosić
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 16:41 (cosa).
16 godina
neaktivan

Ako si sa računalom dobio cd sa drajverima ubaci ga i dalje ćeš znati, za ostale uređaje instaliraj posebno(svaki bi trebao imati drajvere) ili

instaliraj vistusp1 koja će prepznati većinu hardvera a ono što ne prepozna naći će preko windows update.

Pozdrav...

16 godina
neaktivan

A jesi ga sada zakomplicirao. Imas od kompa orginalne drivere za chipset i zvučnu. Samo si još sa bugoveg dvd-a instaliraj drivere za grafičku.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+, Matična: MSI K9N Neo V2, Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB, RAM: 2GB, HDD: Maxtor 160GB, Monitor: Philips 190CW, Kućište: Coolmaster, OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
neaktivan

Ako nemas CD sa drajverima-My Computer(desni klik)-Manage-Device Manager-Desni klik na žute upitnike-Update driver-biraj sa CD-ea (No,not this time) ili sa Interneta (Yes, this time only)-next...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 4:06 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a na kojoj to stranici mogu naci

i kako se zove program za povezivanje racunala 

da pojasnim to je program kojeg instaliram ja i jos netko i taj netko nemoze da udje i rjesi problem dok mu ja ne dam sifru za ulazak

u moj kompjuter

Ivan Ćosić
16 godina
neaktivan

...All Programs - Remote Assistance...

17 godina

Postoji program koji backupira drivere i nakon reinstalacije windowsa ih sam normalno instalira i stvar radi bez greske, samo kaj je malo presporo, ali je zato full prakticno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cosa kaže...

a na kojoj to stranici mogu naci

i kako se zove program za povezivanje racunala 

da pojasnim to je program kojeg instaliram ja i jos netko i taj netko nemoze da udje i rjesi problem dok mu ja ne dam sifru za ulazak

u moj kompjuter

Smijehhehe.. vjerujem da misliš na Teamviewer!
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice