Pojačanje signala

poruka: 3
|
čitano: 1.857
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pojačanje signala

Ovako.Prije svega nov sam u ovome ali imam neka osnovna znanja ( barem mislim).Dobijam signal bežične mreže od susjeda ( naravno u dogovoru sa njim). U dijelu kuće koji mu je bliži imam signal i sve fercera. U drugim dijelovima neradi zbog nedostatka signala. Postoji li ikakav način da ja u svojoj kući naparavim da se taj signal pojača za cijelu kuću. Znači "zdravo seljački" signal dolazi do nekog uređaja koji pojačava taj signal i ja ga hvatam po cijeloj kući na lapu. Imam Siemens 555 wlan koji ničemu trenutno ne služi pa ako ga mogu iskoristiti molim upustva.

Unaprijed se zahvaljujem !

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pojačanje signala
Babaluba kaže...

Ovako.Prije svega nov sam u ovome ali imam neka osnovna znanja ( barem mislim).Dobijam signal bežične mreže od susjeda ( naravno u dogovoru sa njim). U dijelu kuće koji mu je bliži imam signal i sve fercera. U drugim dijelovima neradi zbog nedostatka signala. Postoji li ikakav način da ja u svojoj kući naparavim da se taj signal pojača za cijelu kuću. Znači "zdravo seljački" signal dolazi do nekog uređaja koji pojačava taj signal i ja ga hvatam po cijeloj kući na lapu. Imam Siemens 555 wlan koji ničemu trenutno ne služi pa ako ga mogu iskoristiti molim upustva.

Unaprijed se zahvaljujem !

Rjesenje bi mogao bit wireless repeater. A gdje ga ima za kupit to neznam.Probaj guglat.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
16 godina
neaktivan
RE: Pojačanje signala

Ma da . To sam i ja pretpostavljao. Nego, zato sam i spomenuo, da li bi ovaj Siemens mogao odigrati ulogu repeatera jer mi se čini da on i ima neku takvu mogućnost.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice