Nemogućnost gledanja videa (crna slika)

poruka: 3
|
čitano: 4.422
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

pozdrav, imam problem za koji nisam sigurna u koju kategoriju problema spada ali nema veze. dakle prilikom pokretanja videa na internetu, konkretno facebooku, mi se učita zvuk, ali je slika crna; video mogu vidjeti samo ako postoji mogućnost za HD. Isti problem se pojavi jako rijetko ali kod nekih videa i na youtubeu, ali i kod pokretanja gifova. Inače koristim chrome, ali isti problem je i na drugim preglednicima, pa je očito neki problem u samom kompjuteru ali se ne snalazim po tom pitanju. Može li mi netko pomoći? :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nemogućnost gledanja videa (crna slika)
glo55 kaže...

pozdrav, imam problem za koji nisam sigurna u koju kategoriju problema spada ali nema veze. dakle prilikom pokretanja videa na internetu, konkretno facebooku, mi se učita zvuk, ali je slika crna; video mogu vidjeti samo ako postoji mogućnost za HD. Isti problem se pojavi jako rijetko ali kod nekih videa i na youtubeu, ali i kod pokretanja gifova. Inače koristim chrome, ali isti problem je i na drugim preglednicima, pa je očito neki problem u samom kompjuteru ali se ne snalazim po tom pitanju. Može li mi netko pomoći? :)

Probaj ažurirati Flash player

link - https://get.adobe.com/flashplayer/

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 23:35 (boxer).
10 godina
neaktivan

pokušala sam i to, "Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available."  a  kad skinem na komp, neće ni otvorit taj installer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice