E pa ovako!Zanima dali je tko imao ovakvog iskustva!!?!?Naime kako doma imam ruter Siemens SE 555,i na njega spojeno žićno jedno računalo,i preko bežićne mreže spojen laptop,dijelio sam printer koji je spojen na stolno računalo sa laptopom kako nebi morao stalno spajati posebno i neznam šta.Pogledao sam na netu i informirao se da ruter Siemens SE 555 ima mogućnost spajanja eksternog harda ili printera i tako biti printer ili file server pomoću USB sučelja na njemu.Tada se dogodilo nešto što sam najmanje očekival,kada sam spojio printer na USB port rutera,iz rutera se izdimilo a printer je izgorio.Hvala Bogu ruter još uvijek radi ali printer je na žalost "prdnuo na rosu".Mene zanima da li mi itko može reć dali imam pravo na kakvu reklamaciju,naime ja sam zvao ljude u t-com i oni su rekli da oni nisu tehnička potpora i da nazovem u siemens,oni su rekli da je njima jako žao i da ukoliko želim da provjere ruter moram prvo platiti 123 kn!!123 kn da mi oni kažu da mi je izgorio USB port na ruteru i da mi nemogu pomoć?!?Dali je uopće moguće provjerit ruter dali je možda USB port davao veću struju (veću od 500 mA) !?!?
Hvala unaprijed