Bok!
Ovako moji problemi s internetom su počeli prije više od 2 mjeseca i trenutno sam ne na putu za vrapče, nego im kucam na ulaz! :D
Operater mi je Bnet i do tih problema sam bila prezadovoljna njima...Prvo mi nisu radili niti internet, niti telefon, 3 su puta dolazili kod mene(prvo su rekli da je problem u šerafima, onda drugi put su promijenili router, treći put su skužili i to tek od mene da imaju prekid signala na čitavom području)...To su popravljali koja 2 tjedna, jer je eto baš bio Uskrs, pa im je valjda trebalo duže....Zatim mi je oko tjedan dana internet bio ok da bi ja ponovno počela imati gubitak signala..Zvala sam njih par puta i oni tvrde da je kod njih sve ok. Telefon mi radi normalno.
Koristim vistu, jer ju trenutno nemam čime zamijeniti, a i ne razumijem se baš u to i iskreno neda mi se sad to proučiti, to ću na ljeto kad završi faks. Provrtila sam 3 scan-a, pronalazi mi jedino spybot i to uvijek double click...Updejtala sam adapter i ponovno intalirala jel...Ono o gašenju routera sam napravila mali milijon puta :D .... Neki winsock sam isto resetirala...Ugasila Ipv6...Ne znam više niti sama šta sve nisam.....
Ponekad satima radi bez prekida, a ponekad ne mogu ništa raditi s njim, jer mi se stalno odspaja i piše da se spojio samo lokalno ili se bez odspajanja baci samo na lokalno...Ponekad se sam vrati za sekudnu, dvije, a ponekad njet!
Palo mi je na pamet i da napravim system restore....
Btw. Brat (i moram priznati i ja ponekad :D ) igramo wow.....meni se čini da su ti problemi počeli od njihovog zadnjeg patcha i da mi igrica ruši internet nekako, jer kolko sam sad skužila prekidi su puno rijeđi ako nisam uopće palila igricu taj dan...Sad frend igra istu igricu i ima isto Bnet i on nema tih problema...Napravila sam sve što blizzard savjetuje i sad čekam odgovor od njih, no bojim se da to ne bu baš brzo....
ISP: B.net
Router : Thomson TWG850-4
Adapter : Netgear WG111v3
Btw.Bežični telefon ima bazu kod routera, ali tamo su ga oni smjestili i nije mi radio probleme, tako da ne mislim da je to....Adapter hvata sve mreže u okolici, a moju se znalo desiti da ne hvata...Bnet sumnjam da će zamijeniti router, jer tvrde da to nije do njih, a i mislim da njima nema smisla objašnjavati ovo s igricom :D ....