- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kreiraj ga sam i samo dodaj unutra sljedeće(možeš dodati i svoje hostove ako trebaš):
127.0.0.1 localhost
Trebaš trčat kao administrator da bi mogao editirat hosts.
i dalje imam isti problem, nisam uspio naci rijesenje na netu
ako je neko slucajno naletio na rijesenje problema neka prosljedi
imam sva admin prava, probo sam preko notepada sa admin pravima neuspjesno...
Pokreneš Notepad kao administrator, odeš na Open, dođeš u folder gde se fajl nalazi i zatim u polje za ime fajla ručno upišeš hosts.
Ukljuci prikazivanje skrivenih datoteka, promijeni svojstva tog file-a tako da maknes kvacicu sa read only, otvori preko admin rightsa hosts preko notepada, uredi i spremi, poslije samo vrati kvacicu na read only.
Moraš promijenit NTFS prava na hosts datoteku kako bi ju mogao editirati...
Desni klik na hosts > Properties > Security tab, Edit > Add > upišeš svoj user name > Check names > OK > Stavi kvačicu na Full control za sebe > OK > OK i moš editirat...
EDIT: Sexurity tab, muhahha
kako da to napravim kad ga nema u folderu \etc kao kako je prikazano na slici, isto tako dozvole sam podesio ;)
hiden files sam ukljucio vec odavno......
Uradi ono što sam ti napisao, nema veze što se ne vidi u folderu, tu je (barem je kod mene bio takav slučaj). :)
Nez... hosts file sam imao uvijek, odnosno odmah nakon instalacije windowsa 7, odi tamo "rucno" i vidi imas li ga, ako ga ne mozes naci onda
Moaš pored hidden files maknuti i kvačicu sa Hide protected OS files (ako već nisi)
problem rijesen ;)
sad pokazuje hosts file