Gigaset SX763

poruka: 36
|
čitano: 18.736
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gigaset SX763

Jel netko ima firmaware za ovaj router tako da oslobodim wan port. Ja sam svog izgubio i sad nikako da nađem link :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Ako netko zna molio bih da mi objasni slijedeće pošto nemam pojma o mrežama i sličnim stvarima.

Naime u dotičnom ruteru pod host name mi piše PC-26c073 tj. za svaki uređaj koji ima statičku ip adresu mi piše slično dok ako uređaju ruter dodijeli svoju putem dhcp-a onda piše recimo IVO-PC i tako nešto (tj. ime računala kako smo ga nazvali prilikom instalacije OS-a).

Da li ima način da se ime prikaže i za uređaje sa statičkom ip adresom?

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Kako bih riješio problem koji iako je star 2 godine, ovdje je a nije riješen napisatu ću kako pristupiti postavkama navedenog routera.

1. Otvoriti web browser

2. U adresnu traku upisati: 192.168.1.1

3. Kada se pojavi dijalog za upis passworda, okrenuti router i prepisati password u dijalog

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 14:32 (Aces_High).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gigaset SX763
Aces_High kaže...

Kako bih riješio problem koji iako je star 2 godine, ovdje je a nije riješen napisatu ću kako pristupiti postavkama navedenog routera.

1. Otvoriti web browser

2. U adresnu traku upisati: 192.168.1.1

3. Kada se pojavi dijalog za upis passworda, okrenuti router i prepisati password u dijalog

O čem ti pričaš?

Novi thompsoni imaju od iza upisan pass, a ako ga je čovjek promjenio na sx-u, jedino što može napraviti je napraviti reset na tvorničke postavke.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Gigaset SX763

ako netko zna moze mi se javit i u pp, problem je objašnjen ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/mrezni-hardver/problem-gigasetom-sx763/192091.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice