Driveri za hp 630

poruka: 3
|
čitano: 2.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Driveri za hp 630

Kupio sam laptop prije par dana i ne mogu se povezati na internet jer pise da driveri za internet i jos 3 drivera nisu instalirani. Guglo sam i pronasao par rijesenja ali sva su vezana za stranicu www.h20000 kojoj se ne moze pristupiti jer pise " service unavailable". Ako je netko imao sličnih problema ili zna kako rijesiti ovaj problem molio bih ga da mi pomogne.  Zaboravio sam reći da sam uz laptop dobio linux preko kojeg sam instalirao windows 7.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Driveri za hp 630
Hazar kaže...

Kupio sam laptop prije par dana i ne mogu se povezati na internet jer pise da driveri za internet i jos 3 drivera nisu instalirani. Guglo sam i pronasao par rijesenja ali sva su vezana za stranicu www.h20000 kojoj se ne moze pristupiti jer pise " service unavailable". Ako je netko imao sličnih problema ili zna kako rijesiti ovaj problem molio bih ga da mi pomogne.  Zaboravio sam reći da sam uz laptop dobio linux preko kojeg sam instalirao windows 7.

Vjerovatno si nisi dobro napisao web adrese. Evo za tebe. HP 630 Notebook PC. Ak imaš sedmicu koji je instalirana a moraš pazit jel riječ 32 bitna (x86)  ili  64 bitna (x64).

Nenad
14 godina
protjeran
Driveri za hp 630

Ja prekjucer skinuk Sinaptic drajver i radila je stranica? Fino upisi "drivers for HP 630" i voila!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice