Konfiguracija pod Moj PC
Preletio sam par tema al nisam našao ništa slično mom problemu. Prije nekih mjesec dana mi se komp počeo ponašat čudno, prvo mi se nije htio upalit, tj nakon tri sekunde bi se ugasio da bi nakon prčkanja po kablovima napokon proradio. Tjedan dana poslije bi mi se počeli zamrzavat windowsi ili se opće ne bi digli( zastoj na starting windows), tj ne bih mogao niš napravit osim isključit iz struje. Danas mi je komp napokon rekao zbogom jer ni nakon silnih prčkanja po kablovima, prespajanja windowsi se ne žele normalno dić. Probao sam reinstalaciju windowsa al mi stoji na expanding windows files već pol sata( na 0 %).
Guglajući po netu sam došao do zaključka da ili je problem matična ili hard disk. Pomirio sam se već da ću morat mijenjat ili oboje ili jedno od to dvoje, sam bih htio znat šta uzrokuje problem jer mi nije svejedno mijenjat hard i gubit hrpu podataka. A isto tako, nisam u toku što se tiče komponenti od kad sam kupio ovaj komp prije tri godine pa me zanima jel postoji neka matična koja bi mi pasala.
Ako itko ima neke sugestije u čem je problem ili kako testirat bio bih zahvalan s tim da uzmite u obzir da ne mogu uć u windowse.
LP.