Imam jedan problem.Neznam na čega se odnosi (napajanje / grafička).Igram CoD4 sat-dva i odjednom slika se zamrzne na minutu..Zvukovi se čuju,ali slika ne reagira na minutu...??? Ne vjerujem da je napajanje preslabo od 560 W LC Power,a dok sam imao 550W NO_NAME nije se desavalo
Zamrzavanje slike u CoD4
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.931
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti se grafa pregrijava,pogledaj kolke su ti temp sad je ljeto.
55 u igri ??? Normalno ??? I ne nije bug u igri -.-'
55 u igri ??? Normalno ??? I ne nije bug u igri -.-'
Ako je pirat onda je 90% bug u igri...
55°C je izvrsna temperatura pod opterećenjem ako je istina...
Jedino da je do servera ako igraš MP
Kakve veze ima da li je igra pirat ili ne???Imam org igricu i radila je besprijekorno do prije 2 dana???
Ja sam imao isti problem pa sam reinstalirao drivere za graficku ,reinstalirao igru ,stavio novu termalnu pastu na graficku i proc i vise mi se nije freezalo
Da li ti je graficka overclockana? Imao sam isti problem, samo sto su se meni i zvukovi zamrzli na nekih 15sec zajedno sa slikom. Kasnije sam shvatio da mi je GPU Clock previsok te sam ga snizio.
Ja sam imao taj problem dok sam imao Ati x1550 pro, većina igara mi se je zaleđivala pa tako i Cod4, error je bio VPU recover. Grafička mi se nije pregrijavala, nisam ju clockao i kad sam bio kupio Nvidiu 9800 GT svi problemi su prošli.
cesto se zna dogodit da je problem i s windowsima, posebno na win7 (bar san ja ima najvise problema s njim) btw to ti nema nikakve veze s pirtlukom sta god da ti zahebavalo
Imam jedan problem.Neznam na čega se odnosi (napajanje / grafička).Igram CoD4 sat-dva i odjednom slika se zamrzne na minutu..Zvukovi se čuju,ali slika ne reagira na minutu...??? Ne vjerujem da je napajanje preslabo od 560 W LC Power,a dok sam imao 550W NO_NAME nije se desavalo
to se meni desavalo pa sam instalirao nove drivere za grafičku (obavezno skidaj sa orginal stranice proizvodaca)
ili mozda ako si oc grafu pa se pregrijava
problem je bio u VPU recovery...znaci GPU clock je bio na 850 vratio sam ga na 800 i memory je bio na 950 pa sam vratio na 900 i to je rijesilo problem...hvala svima eto to je to od mene...;)
cesto se zna dogodit da je problem i s windowsima, posebno na win7 (bar san ja ima najvise problema s njim) btw to ti nema nikakve veze s pirtlukom sta god da ti zahebavalo
Imam i ja takav problem ja ne sumnjam u moj PC ! Igram : battlefield play4free
Zamrzavanje nije svaki dan ili na drugim serverima, zamrzavanje se dogadja povremeno
Onda kad sam u dobroj formi, kad dobro igram, obaram zrakoplove i Helikoptere, unistavam sve pred sobom.
Dva puta su me banovali zbog prigovora adminu u 26 i 27 levelu.
Sad sam opet level 20 i imam problem : Refresh game (invalid data) drugi problem je : Leave game !! treci problem je zamrzavanje.
Kad nisam u formi i ne igram dobro (gubim) Zamrzavanje ne dolazi !
Ovo sam isto napisao na forumu:
battlefield play4free
-------------------------
Ovo sve sto se dogadje to je prljavi posao Admina ? Jer Admin me postavlja u tim koji gubi !
Ako moj tim pobjedi Admin me prebaci u slabiji tim.
Sad molim nekoga sa foruma da mi odgovori: Dali je Admin u mogucnosti
da napravi Zamrzavanje ?? mog PC-a
Znam dobro da zaposleni u EA game imaju pravo da kontrolisu moj PC
i ulaze u : program files folder datoteku i traze ima li kakav Hackerski program (Aimboot)
ili tako nesto.
Pozdrav iz Australie i hvala na strucnom odgovoru..