XFX 7950 i ASUS H87 Pro problem

poruka: 9
|
čitano: 2.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Pozdrav!
Pri paljenju kompa sa navedenom maticnom i grafickom dobivam jedan dugi i tri kratka beep-a. Pise da je to "No VGA detected error".
Maknem graficku, spojim monitor na integriranu graficku i radi! Također moram rec da je prvi put radilo sve sa novom grafickom nakon restartiranja iz biosa više nije, očistio sam bios par puta, išteko ušteko grafu ali nece. Nema video signala i stalo javlja 3 long 1 short beep. Sa integriranom grafom radi.
Koje su mi jos opcije ovdje? Napajanje je Corsair TX650W i na grafickoj sam spojio dva naponska koja traži.
Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

Grafu u drugu MBO staviti? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel u biosu iskljucena integrirana graficka ( ako ima ta opcija ) ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: XFX 7950 i ASUS H87 Pro problem

Nema u biosu ta opcija, provat cu stavit grafu u drugi komp u frenda, nisam još stigo.

Imam taj strah da je grafa zapravo ok ali zbog necega nece na ovoj maticnoj. A sto je zanimljivo radilo prvi put kad sam ga upalio, i onda malo pregledivo bios restarto koji put i to je pocelo.

15 godina

Probaj stavit grafu u drugi PCI-E utor ( imas dva na maticnoj ) !

Ak si nesto izmjenio u bios-u , vrati ga na tvornicke postavke !

Music As A Weapon !!
18 godina
neaktivan

Radi!!! preznojio sam se bio. Valjda ne gubim puno performansi s obzirom da je ovo PCIe 2.0 ?

Zahvaljujem!

15 godina

Dok ti je grafa bila u 1. utoru i dok si cackao po biosu , dali si sta promjenio i spremio te postavke ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Samo sam stavio cpu fan na turbo profil i vise nista. S tim da sam onda par puta restartirao iz biosa i odma bi se vratio nakon restarta u bios (i to je cudno bilo) sam od sebe tako par puta i onda vise nije radilo.

I nakon ciscenja bios-a sam opet pokusavao ista stvar. 1 long 3 short.

16 godina

1 Long, 3 short beeps for Asus Motherboards means that there is no video card or bad video card RAM. To fix this, try taking your video card out of your computer and re-seating it in the video card slot on your motherboard. If the problem continues after doing this, your video card may be failing and it's time to replace it.

Ako imas neku drugu graficku probaj nju stavit u taj utor pa vidjet dal radi. Ak ne radi onda je utor kriv.Isto tako probaj voju graficku na nekom drugom kompu.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 17:54 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice