Komp (pod moj pc) sa Win7 Ultimate 64 bit u posljednjih 5-6 dana povremeno zamrzne bez BSOD i sumnjam na hardware jer sam jučer uradio fresh instalaciju windowsa i već se dogodilo 2-3 puta freez tako da softwerski problem nije sigurno. Znači bez BSOD samo browser otvoren bez ikakvog opterećenja i freez nakon koga moram hard reset na kućištu. Sve je prilično novo (MB od 9tog mjeseca prošle godine , grafa nova od prije mjesec i po , PSU -najbolja koju sam mogao pronaći u trgovinama- od prije 20tak dana) SSD godinu dana star , tu je i HDD star 2 godine i novi HDD 2TB star 3-4mjeseca , memorija pod garancijom i testirao sam sa Mem test bez grešaka prošlo.... ludilo (imam i P4 star ko' Rim nikad nikakvih problema a on je non stop ON zbog interneta ukućana) btw. Temp su sasvim OK kak i spada! Svi diskovi u HDD Sentinelu su 100% Health , memorija ispravna , šta bi moglo biti: MB,CPU,GPU,PSU ??? sve pod garancijom od različitih trgovina i nemam pojma kako da otkrijem kvar , evo ištekao sam USB web cam i printer , da i to probam. užas!