Veliki problem molim pomoc...

poruka: 9
|
čitano: 1.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakel tocnije neznam od kud pocet, ubiti rade se o problemu ja sam prije 7 mj kupio novi komp i tip mi je stavio svoji windows 7 neki iskreno da kazem neki cudam (mozda nije al mi se cini da je) tocni bio je homepremium 7142 build ak se ne varam i onda je za 3 mj od kas smo ga kupilo doslo do problema jer da su se navadno particije na hardu pobrkale i mi smo odnie tipu on je to popravio i opet stavio istu 7. Onda je opet za 4 mj tojest prije otp 4 tj doslo do istog problma al ovaj put je sve nstaliralo win 7 al je nije htijelo pokrenut, i na to tip je probo stavit xp service pak3 i on je sve super radio. Na pocetku je mislio da je stvar o jednoj od komponenti da stvara taj problem i odlucio svaku zasebno promijenit i probat no međutim nije palilo... onda sam ga ja nazvo i reko da cu donijest svoje windowse odnosno moje win 7-ice da on proba i opet i sa mojima je isti problem instalira sve super al nezeli pokrenut :(... i sad smo dosli do tocke kamo ni meni ni njemu nije jasno u cemu je problem, kako to da xp zeli a 7 ne?

sad trebo bi vasu pomoc da mi pomognet i da kazete mozda kakav bi problem eventulno mogo bit i sta da probamo napravit da uspijemo instalirat win7 i da je vrti normalno???

hvla unaprijed i ocekujem sto brzi odg jer sam vec 3 tj bez kompa i vec ludim...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Veliki problem molim pomoc...
damian123 kaže...

Dakel tocnije neznam od kud pocet, ubiti rade se o problemu ja sam prije 7 mj kupio novi komp i tip mi je stavio svoji windows 7 neki iskreno da kazem neki cudam (mozda nije al mi se cini da je) tocni bio je homepremium 7142 build ak se ne varam i onda je za 3 mj od kas smo ga kupilo doslo do problema jer da su se navadno particije na hardu pobrkale i mi smo odnie tipu on je to popravio i opet stavio istu 7. Onda je opet za 4 mj tojest prije otp 4 tj doslo do istog problma al ovaj put je sve nstaliralo win 7 al je nije htijelo pokrenut, i na to tip je probo stavit xp service pak3 i on je sve super radio. Na pocetku je mislio da je stvar o jednoj od komponenti da stvara taj problem i odlucio svaku zasebno promijenit i probat no međutim nije palilo... onda sam ga ja nazvo i reko da cu donijest svoje windowse odnosno moje win 7-ice da on proba i opet i sa mojima je isti problem instalira sve super al nezeli pokrenut :(... i sad smo dosli do tocke kamo ni meni ni njemu nije jasno u cemu je problem, kako to da xp zeli a 7 ne?

sad trebo bi vasu pomoc da mi pomognet i da kazete mozda kakav bi problem eventulno mogo bit i sta da probamo napravit da uspijemo instalirat win7 i da je vrti normalno???

hvla unaprijed i ocekujem sto brzi odg jer sam vec 3 tj bez kompa i vec ludim...

Kupi winse i da vidiš kak će radit...

Ili barem skini torrent koji valja...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
15 godina
neaktivan

daj pripazi malo kak pišeš, sav sam se pokido da ovo pročitam... al ajd... šta su to skinuti W? Većina tih sa neta je upgrade viste (čitaj: "NEVALJA"). Ja ti mogu pomoć

16 godina
neaktivan

oprostite na pisanju i greskama... ^^

da svi su skinuti... samo mi nije jasno kako su prije radili a sad ne ??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kak misliš da su ti se particije pobrkale?

koji disk imaš, i jel imaš dosta slobodnog mjesta na njemu? ak imaš više particija najvjerojatnije nisi formatirao ove druge, a možda ti se tam neš sakrilo, neka glupost s neta

15 godina
neaktivan

ak oš donesi taj komp da vidim šta je. Baš me zanima

16 godina
neaktivan

sta ja znam tip je koji je prvi put to iso popravljat je reko da je stvar u particijama tojest da su se pobrkale međutim mjesta je bilo jer imam 320BG seagate i bolo je slobodno cca 200GB... a problem sam primijetio tako da se samo odjednom ugasio komp i kadsam ga iso upalit nije htjelo bothat nego me italo da stavim CD ili usb sta vec... hmm sto se tice donosenja PC hmm od kud si??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iz rijeke. a vidim i ti. kako hoćeš. ali nemoj se čudit ak ti neš sa pločom ili diskom nije u redu, ako razbacuje particije. to sam vidio kod starijih diskova, ali na ovim novijim ne, ali sve je mmoguće

16 godina
neaktivan

sad sam trenutno na tom kompu danas mi je doso, tip mi je stavio vistu i radi sve super no budem vidio kako ce bit za 3/4 mj ako ce bit kakvih ponovnih problema sa particijama...

al svejedno bi me zanimalo, nam da je tesko ovako jer nije sve na licu mjesta al kako to da mi vise ne zeli win7...??
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 12:44 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice