Dakel tocnije neznam od kud pocet, ubiti rade se o problemu ja sam prije 7 mj kupio novi komp i tip mi je stavio svoji windows 7 neki iskreno da kazem neki cudam (mozda nije al mi se cini da je) tocni bio je homepremium 7142 build ak se ne varam i onda je za 3 mj od kas smo ga kupilo doslo do problema jer da su se navadno particije na hardu pobrkale i mi smo odnie tipu on je to popravio i opet stavio istu 7. Onda je opet za 4 mj tojest prije otp 4 tj doslo do istog problma al ovaj put je sve nstaliralo win 7 al je nije htijelo pokrenut, i na to tip je probo stavit xp service pak3 i on je sve super radio. Na pocetku je mislio da je stvar o jednoj od komponenti da stvara taj problem i odlucio svaku zasebno promijenit i probat no međutim nije palilo... onda sam ga ja nazvo i reko da cu donijest svoje windowse odnosno moje win 7-ice da on proba i opet i sa mojima je isti problem instalira sve super al nezeli pokrenut :(... i sad smo dosli do tocke kamo ni meni ni njemu nije jasno u cemu je problem, kako to da xp zeli a 7 ne?
sad trebo bi vasu pomoc da mi pomognet i da kazete mozda kakav bi problem eventulno mogo bit i sta da probamo napravit da uspijemo instalirat win7 i da je vrti normalno???
hvla unaprijed i ocekujem sto brzi odg jer sam vec 3 tj bez kompa i vec ludim...