Usb problem

poruka: 19
|
čitano: 2.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Usb

Imam usb stick memorije 2 gb.

Star je godinu dana u kojoj sam ga normalno koristil. No sada, kada ga uštekam zablokirami cijelu računalo, a kada ga izvadim, opet normalno radi.Mislil sam da je na njemu virus, no jedanput sam ga ostavil u kompu na 10 minuta, i pokrenal se, na njemu nije bilo  ništa, što mislite, u čemu je problem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usb
Za usb problem. Imao sam isti problem sa stickom od 8 gb. Pokreni windowse u safe mode, pričekaj da podignu stik, pa ga preformatiraj ! Greška te naravi najčešće nastaje kad se stik izguli iz porta bez safetly remove hardware ! ili kad se izguli iz porta dok je u tijeku kopiranje povećih podataka na stick.
17 godina
protjeran
Ultimate x64 kaže...
Za usb problem. Imao sam isti problem sa stickom od 8 gb. Pokreni windowse u safe mode, pričekaj da podignu stik, pa ga preformatiraj ! Greška te naravi najčešće nastaje kad se stik izguli iz porta bez safetly remove hardware ! ili kad se izguli iz porta dok je u tijeku kopiranje povećih podataka na stick.
 Hvala na odgovoru!... samo tu je problem, ja sam čisti početnik, pa ako ti nebi smetalo da mi malo bolje objasniš
17 godina
neaktivan

Ubaciš stick u port i ugasiš komp. Čim stisneš dugme za paljenje pritisći f8 dok ti ne doće black sreen pa odabereš opciju start win in safe mode, čim se dignu windowsi odi na my computer i pričekaj da pronađe stick. Sve to dosta traje pa treba imat strpljenja. Čim ti se u my computer pokaže stick, vjerojatno kao f:, g:, ili h: drive klikni na njega s desnom tipkom i odaberi "formatiraj.format"!. Otvorit će se prozor, dolje odaberi "quick format" pa pritisni -start. Pa kad završi ponovi isto ali makni strelicu sa "quick format" da napravi full format.

to bi trebalo biti to.

Ako su na sticku važni podaci pokušaj prije svega desni klik na isti pa -explore, pa pokušaj skopirat filove na -hard. A dalje sve isto.

Ako ništa od toga ne pomaže, garancija je jedini lijek!

A HG spot ima dobru priliku trenutno, 8gb za manje od 200kn. i još 5 godina garancije.

see

17 godina
protjeran
Ultimate x64 kaže...

Ubaciš stick u port i ugasiš komp. Čim stisneš dugme za paljenje pritisći f8 dok ti ne doće black sreen pa odabereš opciju start win in safe mode, čim se dignu windowsi odi na my computer i pričekaj da pronađe stick. Sve to dosta traje pa treba imat strpljenja. Čim ti se u my computer pokaže stick, vjerojatno kao f:, g:, ili h: drive klikni na njega s desnom tipkom i odaberi "formatiraj.format"!. Otvorit će se prozor, dolje odaberi "quick format" pa pritisni -start. Pa kad završi ponovi isto ali makni strelicu sa "quick format" da napravi full format.

to bi trebalo biti to.

Ako su na sticku važni podaci pokušaj prije svega desni klik na isti pa -explore, pa pokušaj skopirat filove na -hard. A dalje sve isto.

Ako ništa od toga ne pomaže, garancija je jedini lijek!

A HG spot ima dobru priliku trenutno, 8gb za manje od 200kn. i još 5 godina garancije.

see

Ha ha, puno si mi pomogel.Hvala. Ja sam platil svoga od 2 gige 250 kn
17 godina
protjeran
Usb problem

probal sam, no nije  mi pokazalo za safe mode nego nekaj za hdd i optički pogon

kaj sad?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Usb problem

Ima li još tko kakvu ideju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb problem

Nije potrebno formatirati iz safe mode-a. Možeš i na ''normalan'' način, ista procedura.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usb problem
macak kaže...

Nije potrebno formatirati iz safe mode-a. Možeš i na ''normalan'' način, ista procedura.

kako će na normalan način kad mu bloka komp
Ne učimo za školu nego za ocjenu
17 godina
protjeran
vistma kaže...
macak kaže...

u pravu je
17 godina
neaktivan
vistma kaže...
macak kaže...

Pa rekao je da ga je jednom stavio i nakon 10 minuta mu je mogao pristupiti. Neka ga opet pusti, pa proba. Eventualno može deaktivirati antivirus.
17 godina
protjeran
macak kaže...
vistma kaže...
macak kaže...

Pa rekao je da ga je jednom stavio i nakon 10 minuta mu je mogao pristupiti. Neka ga opet pusti, pa proba. Eventualno može deaktivirati antivirus.
 Tada, nakon 10 minuta sam ga formatiral i to 2 puta, ali i dalje isto
17 godina
neaktivan
Mr.Joker kaže...
macak kaže...
vistma kaže...
macak kaže...

Tada, nakon 10 minuta sam ga formatiral i to 2 puta, ali i dalje isto
 To znači da si obrisao sav sadržaj na njemu, što znači da na njemu ne postoji ništa maliciozno što bi uzrokovalo problem. Iz toga se može zaključiti da je problem hardverske prirode, tj. stick ne valja.
17 godina
neaktivan
Usb problem

Jesi li probao stick na nekom drugom kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baci stick u smeće i kupi drugi.

Zvuči grubo, ali je efikasno.

16 godina
neaktivan

jel ima ko da mi pomogne stick je 8 Gb i star 1 mj. naglo sam ga izvadio iz laptopa i ne radi vise niti zmirka lampica a sta god pokusam pise ubacite cisk u pogon iako ga na my comuter prikaze!!!HELP ME!!

16 godina
neaktivan
DexCro kaže...

Baci stick u smeće i kupi drugi.

Zvuči grubo, ali je efikasan

Opet isto.

Znao sam da to nisam trebao reci!
17 godina
neaktivan
Usb problem

Probaj na drugom kompu. Ako neradi onda preko garancije novi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pa to i ja znam ne radi ni na jednom kompu nazalost a racune sam nasao sve osim toga kako to vec obicno biva!!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice