Imam relativno nov no-name (piše na njemu Apacer) najobičniji USB stick od 4 gigabajta, USB 2.0, znači najobičnija jeftinela koja mi je sad potrebna jer trebam nešto na njega prebaciti i proslijediti dalje... I tako, pošto ga nisam dosta dugo koristio (inače nemam velike potrebe za USB-ovima) pronađem ga u nekoj ladici i stavim u PC, on ga normalno očita i pojavi mi se balončič za sigurno uklanjanje i tomu slično, ali mi se ne pojavljuje nikako u My Computeru. Pogledam u device manageru, tamo ga normalno učitava kao USB MASS STORANGE (ili nešto slično), pogledam u disk managmantu, tamo ga normalno pokazuje i piše da ima 4 GB. Spojim ga u drugi PC, normalno radi, a drugi PC isto ima Windows 7 X32 kao i ja. Spojim ga na laptop koji ima Windows 8 X64, opet ga normalno učitava i otvara. Nije mi opcija da prebacujem s njih nego mi baš treba da USB radi na mome PC-u.
Pokušavao sam dodijeliti slovo u disk managmantu jer mi ga ne prikazuje (bez slova je), ali mi onda ispiše error (The operation failed to complete because the Disk Managment console view is not up-to-date. Refresh the view...") kojeg nikako ne mogu maknuti ni restartom ni pokretanjem kao administrator. Skidao sam i nekakve programčiće koji kao dopuštaju izmjenu slova USB-a, ali na njima mi uvijek ispiše "acess denied" ili nešto tako. Možda sam skidao loše programčiće, ne znam. Na USB-u nema nikakvih prekidača za otključano-zaključano. Čudno mi je što mi u propertiesu piše da je partition style MBR, ali ne znam treba li to biti tako. Pokušavao sam i deinstalirati USB driver i opet ga instalirati iz device managera, ali ni to nije pomoglo. Zna li netko do čega je? Jako mi je bitno a i hitno. Hvala!