Touchpad

poruka: 6
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Touchpad

Pozdrav!

Rastavljao sam laptop da očistim ventilator i kad sam sve spojio natrag touchpad ne radi. Ponovno sam skinuo samo tipkovnicu i vidio da je na sabirnici crna točkica. Prva mi je asocijacija bila da je nešto pregorilo iako mi nije jasno zašto (nije prvi put da ga rastavljam). Kad sam isključivao sabirnicu bljeskala je plavo kao da gubi pa dobiva struju (touchpad ima mogućnost da se uključi). Nakon toga više nije bljeskala ni radila iako sam je 100 pusto dobro uključio. Radi se o toshiba a200 laptopu starom oko 4 godine. U čemu bi mogao biti problem? miš preko usb konektora radi savršeno

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Touchpad
satyr kaže...

Pozdrav!

Rastavljao sam laptop da očistim ventilator i kad sam sve spojio natrag touchpad ne radi. Ponovno sam skinuo samo tipkovnicu i vidio da je na sabirnici crna točkica. Prva mi je asocijacija bila da je nešto pregorilo iako mi nije jasno zašto (nije prvi put da ga rastavljam). Kad sam isključivao sabirnicu bljeskala je plavo kao da gubi pa dobiva struju (touchpad ima mogućnost da se uključi). Nakon toga više nije bljeskala ni radila iako sam je 100 pusto dobro uključio. Radi se o toshiba a200 laptopu starom oko 4 godine. U čemu bi mogao biti problem? miš preko usb konektora radi savršeno

Što si rastavljao laptop dok je bila baterija u njemu? Možeš poslikat tu crnu točku pa stavit sliku ode?

16 godina
neaktivan

Nije bila baterija kad sam rastavljao. Kad sam ga sastavio odmah nije radila pa sam samo skinuo tipkovnicu da vidim u čemu je problem

15 godina
satyr kaže...

Nije bila baterija kad sam rastavljao. Kad sam ga sastavio odmah nije radila pa sam samo skinuo tipkovnicu da vidim u čemu je problem

Vjerojatno kad si prvi put spajao nisi dobro spojio pa je nešto pregorilo. Ako možeš nabavit negdje drugi touchpad ili samo kabel ako se može pa isprobaj dali onda radi. Vjerojatno se na e bay-u može naći za male novce

16 godina
neaktivan

našao sam na njuškalo za 50 kn miša i tipkovnicu :D pošto ja touchpad ne koristim nego miša nije mi problem, ali opet bolje da on radi nego da ne radi

15 godina

Očito da je nešto izgorilo, ili samo flat kabel ili cijeli touchpad. Pogledaj po njuškalu za koliko se mogu naći, samo kabel vjerojatno za siću neku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice