Titranje LCD televizora

poruka: 8
|
čitano: 2.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Titranje LCD televizora

Pc mi je spojen na lcd preko vga kabelea i slika mi titra dok gledam divixe, reza 1360 x  768, grafička je geforce FX 5200, molim pomoć.

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Titranje LCD televizora

Imao sam sličan problem. Neznam, je li imaš možda spojen istovremeno DVI izlaz na monitor, a VGA na TV. Uvijek mi je titrao sekundarni uređaj. Problem riješio isključivanjem monitora u ATI Catalyst Control Centru. E sad, da li je to zbog toga što monitor i TV nisu podešeni na jednaku rezoluciju ili možda zbog neispravno instaliranih drivera za grafičku karticu ne bih znao.

17 godina
boasan kaže...

Imao sam sličan problem. Neznam, je li imaš možda spojen istovremeno DVI izlaz na monitor, a VGA na TV. Uvijek mi je titrao sekundarni uređaj. Problem riješio isključivanjem monitora u ATI Catalyst Control Centru. E sad, da li je to zbog toga što monitor i TV nisu podešeni na jednaku rezoluciju ili možda zbog neispravno instaliranih drivera za grafičku karticu ne bih znao.

Mislim da FX5200 ni nema dvi...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

nema dvi.

15 godina
neaktivan

Dobro, ali ima više izlaza (2 VGA i S-Video LINK) pa ako imaš preko njih još nešto spojeno, probaj maknut tako da ti ostane samo TV spojen na grafičku i onda vidi oće li prestat titrat.

17 godina

jedino je tv spojen

15 godina
neaktivan

Probaj mijenjat rezoluciju, instalirat drivere baš za tu karticu s CD-a koji si dobio s njom prilikom kupovine ili skinut ih s neta jer noviji znaju radit probleme.

15 godina
neaktivan
Titranje LCD televizora

Vidi u CCC koliki je refresh rate, ako je on velik ili premali i to moze dovesti do istitravanja. Najbolje bi bilo da kupis malo bolju grafu za 300-400 kn koja ima ili dvi ili hdmi i puno bi ti bilo lakse.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice