Pc mi je spojen na lcd preko vga kabelea i slika mi titra dok gledam divixe, reza 1360 x 768, grafička je geforce FX 5200, molim pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam sličan problem. Neznam, je li imaš možda spojen istovremeno DVI izlaz na monitor, a VGA na TV. Uvijek mi je titrao sekundarni uređaj. Problem riješio isključivanjem monitora u ATI Catalyst Control Centru. E sad, da li je to zbog toga što monitor i TV nisu podešeni na jednaku rezoluciju ili možda zbog neispravno instaliranih drivera za grafičku karticu ne bih znao.
Imao sam sličan problem. Neznam, je li imaš možda spojen istovremeno DVI izlaz na monitor, a VGA na TV. Uvijek mi je titrao sekundarni uređaj. Problem riješio isključivanjem monitora u ATI Catalyst Control Centru. E sad, da li je to zbog toga što monitor i TV nisu podešeni na jednaku rezoluciju ili možda zbog neispravno instaliranih drivera za grafičku karticu ne bih znao.
Mislim da FX5200 ni nema dvi...
nema dvi.
jedino je tv spojen
Probaj mijenjat rezoluciju, instalirat drivere baš za tu karticu s CD-a koji si dobio s njom prilikom kupovine ili skinut ih s neta jer noviji znaju radit probleme.
Vidi u CCC koliki je refresh rate, ako je on velik ili premali i to moze dovesti do istitravanja. Najbolje bi bilo da kupis malo bolju grafu za 300-400 kn koja ima ili dvi ili hdmi i puno bi ti bilo lakse.