Tablet i jedan micro usb prikljucak,problem!

poruka: 12
|
čitano: 11.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kupio sam tablet i on na sebi ima jedan micro usb prikljucak. Kupio sam i tastaturu koja se ukljucuje preko tog micro usb prikljucka ali ja koristim i mobilni internet koji se isto ukljucuje preko tog micro usb prikljucka. Posto je samo jedan nemogu 2 stvari odjednom ukljucit. Kako da to rjesim. Jel ima neko nekakvu ideju ili je imao isti problem ?! Unaprijed hvala !!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tablet i jedan micro usb prikljucak,problem!
USB hub.
samo nešto struže..
12 godina
neaktivan
Znam i ja za to. Al iman tastaturu na micro usb i mobilni internet je na micro usb a iman samo jedan prikljucak na tabletu. Govore da ne postoju micro usb hub. Neznam sta da radim. Pomagaj :)!!

0 1 hvala 0
16 godina

Trazio sam ti malo po dx.com micro usb hub posto nisam cuo da postoji i -  nema. Gledao sam dali se moze kupiti otg kabel sa female usb pa da se na njega spoji male usb koji na kraju ima 2 female micro usb-a no niti tog nema. Ne znam bas kako ces to spojiti, izgleda nikako.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zar ne bi mogao ovo(female to female) staviti na kabal i u to spojiti obični hub za komp?

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 23:24 (kratos091).
12 godina
neaktivan
A cekaj jel mogu ja okinit ovi micro usb i stavit normalni :)! Lemljenje i to jese to može :)?!

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kratos iman jedan micro usb ulaz a dvi stvari iman s micro usb-ovima nemožes dvi stavit u jedan :D

0 1 hvala 0
16 godina

Uštekaš kabal, ovo što sam stavio u prethodnom postu uštekaš na kraj kabla, i u to USB hub. I onda u hub što već trebaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
prijatelju nasa san ga :D! Samo kako doc do njega :D?! http://dx.com/p/micro-usb-female-to-usb-male-adapter-black-172524

0 1 hvala 0
16 godina

Znači ide tablet -> kabal -> female to female -> hub -> 2 x usb male to micro usb female  -> stick    (na drugi tipkovnica)

Ja sam ti samo rekao kako se može to izvesti, fizički. Ne znam hoće li ta kobasica raditi. Tehnički po specifikacijama na jedan usb možeš priključiti do 127 uređaja i to što ima puno pretvorbi ne bi trebao biti problem ali možda tablet ima neka svoja ograničenja i ne podržava više uređaja. Nadam se da će ti se javiti netko tko je to isprobao...

Moraš imati PayPal da bi mogao naručiti nešto, inače preporučujem dx. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 23:50 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ali postoji mogucnost da ne funkcionira hub?
16 godina

Samo je pitanje do tableta. Ne znam koji model imaš, probaj googlati jeli tko spajao više uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice