Strgano krilce na cpu cooleru

poruka: 11
|
čitano: 1.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

E ne pitajte me nista ali uspio sam strgat 1 krilce na hladnjaku od proca...{#} dal to mogu zaljepit nekim ljepilom ili zamjenit vent ili sam osuden na kupnju novog hladnjaka.??

Hladnjak : zalman cnps5x performa

Krpa

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa jel radi ikako bez jednog krilca.

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Strgano krilce na cpu cooleru

Radi, ali morao sam sa 2000rpm-a spustit na 1350rpm-a jer je komp poludio...poceo se trest...tako da ako cu igrat igrice prepodstavljam da ce se vent pocet brze vrtit i eto problema...

Krpa
18 godina

Možeš ili zalijepiti super ljepilom ili kupiti novi ventilator, ne treba sve novo :) Meni je puklo krilce i probao sam vidit kako radi, ali dolazi do vibracija tako da sam skinuo ventilator i pažljivo zalijepio krilce nazad pazeći da ima jednak nagib i visinu kao ostala krilca. Kad to postigneš, čačkalicom možeš za svaki slučaj još nanijeti tanko po pukotini za svaki slučaj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 0:15 (Morag).
14 godina

Budem probao sutra! Hvala na brzom odg!

Krpa
14 godina
protjeran

A nista probaj ga zalijepit super ljepilom ono dosta dobro drzi plastiku, nemas sta  za izgubit. Ali ako mozes radije ga isprobaj van kompa, da se ne bi odvojilo u vrtnji i napravilo nekakvu stetu.

*Ja i moje sporo kucanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 0:16 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
15 godina
Morag kaže...

Možeš ili zalijepiti super ljepilom ili kupiti novi hladnjak, ne treba sve novo :) Meni je puklo krilce i probao sam vidit kako radi, ali dolazi do vibracija tako da sam skinuo ventilator i pažljivo zalijepio krilce nazad pazeći da ima jednak nagib i visinu kao ostala krilca. Kad to postigneš, čačkalicom možeš za svaki slučaj još nanijeti tanko po pukotini za svaki slučaj...

Za ovo moraš biti jako pažljiv i precizan, također trebaš koristiti ljepilo koje je postojano pri temperaturama od 50+ celzijusa. nema garancije za konačni uspjeh. Nadalje (neznam kao izgleda tvoj cooler pa nagađam) ako ti se u radu slučajno odlijepi krilce, pri toj brzini vrtnje imat ćeš pravi mali projektil koji može napraviti štetu unutar kućišta.

Znam da je najlakše reći kupi novo ali ja bi to napravio. Eventualno probaj zamijeniti samo ventilator (ako ide).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
neaktivan

Kupi si novi ventilator, nemoj da si zbog 50kn sjebeš ploču. Što se može desit zbog vibracija na duže vrijeme.

WaterCooled
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma evo stedim za katanu....vratio sam stock hladnjak, a ovog zalman-a cu zaljepit i na njuskalo upola cijene i bmk :)

Krpa
14 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...

Ma evo stedim za katanu....vratio sam stock hladnjak,a ovog zalman-a cu zaljepit i na njuskalo upola cijene i bmk :)

nadam se da ćeš i na njuškalu navest razlog prodaje :-))))

14 godina

Naravno da hocu.

Neegoo...frend mi je dao stock cooler sa ja mislim am2 socketa i veci je i ima bakrenu podlogu i cijevi i eto stavio sam njega i netreba mi nis bolje zasad, bolje hladi od stock

Krpa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice