Eh ovako. Sve je bilo normalno dok nisam isao Start-All Programs-Windows Update. od kako sam to uradio nakon nekoliko vremena slika mi na desktopu bude crna ja postavim drugu ali opet nakon nekoliko vremena opet postane crna. I na desnoj stranji u doljnjem cosku mi pise This copy of Windows is not genuite. To mi jos nikad nije pisalo do sada. Sta da radim ? Pls pomoc.
Stalno mi se mijenja slika na desktopu
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.474
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali zasto se to prije nije desavalo niti je ovo pisalo u cosku ?
Ali zasto se to prije nije desavalo niti je ovo pisalo u cosku ?
sam sebi si odgovorio na to pitanje u prvom postu, zbog windows updejta koji je prepozno fejk windowse
samo uradi ono gore sa linka i u 5 minuta ce sve opet normalno biti
Eh ovako. Sve je bilo normalno dok nisam isao Start-All Programs-Windows Update. od kako sam to uradio nakon nekoliko vremena slika mi na desktopu bude crna ja postavim drugu ali opet nakon nekoliko vremena opet postane crna. I na desnoj stranji u doljnjem cosku mi pise This copy of Windows is not genuite. To mi jos nikad nije pisalo do sada. Sta da radim ? Pls pomoc.
to je zbog piratskih windowsa
ovo bi trebalo riješiti problem
Download sam to sto si rekao ali nece nesta da mi udze. Ja idem double click ali nista. Sta da radim sd
- 99% antivirus prepoznaje trojanca.. i blokira. Da bi pokrenuo moraš kao administrator itd.
Polako sa savjetima oko piraterije. Za ovo su predvideni malo zesci kartoni
- 99% antivirus prepoznaje trojanca.. i blokira. Da bi pokrenuo moraš kao administrator itd.
Ugasio A-virus poreknuo kao administrator ali nece da udze. Stacu sada
Kupit licencu za windowse.
Ako si student, u IT službi svog fakulteta ili škole možeš zatražiti besplatnu - studentsku licencu za windowse i office(?).
Kupit licencu za windowse.
Ako si student, u IT službi svog fakulteta ili škole možeš zatražiti besplatnu - studentsku licencu za windowse i office(?).
ne, nisam student. Zelio sam samo da vidim dali mi ko moze oko ovga pomoci da vratim kako je bilo da netrosim novac dzaba.