SSD i HDD problem

poruka: 5
|
čitano: 809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
SSD i HDD problem

Pozdrav people,

želio bi se prvo ispričati ,ne znam da li sam otvorio temu na pravom mjestu, nisam baš često na forumu, pa evo, sorry, ovako kupio sam SSD prije par dana da ga imam za boot windowsa i da mi ubrza PC, a stari HDD 1Tb bi koristio sam za spremanje filmova itd. itd. , i sad spojio sam normalno SSD na napajanje i u SATA prikljucak i radi,instalirao windowse  ,sve ok, no dok spojim HDD na napajanje u nastavku, on se zavrti ali kad ga spojim u SATA konektor na matičnoj, PC mi se jednostavno ugasi, i čim isključim SATA kabel ponovno se upali, koda mi ga baca u sleep, sad ne znam da li je problem u tome što su dva SATA 2 i dva SATA 3 priključka, ili moram podesiti BIOS!? puno hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: SSD i HDD problem

koja matična koji psu 

probaj drugi konektor na matični i na psu možda ti psu nema dosta snage da pokrene hdd i ssd skupa

9 godina
neaktivan

matična je asrock h81m-hds a za psu ne znam koji je proizvođač točno , model je LPK12-30 e,500w, ako ti to išta znači..probao sam na sve konektore i svejedno se gasi

15 godina
neaktivan

Jesi probao odspojiti SSD i onda spojiti HDD na sata port, vidjeti hoce li raditi ili se gasi?
Da probaš spojiti na konektor na koji si spajao ssd spojit hdd i obrnuto?

9 godina
neaktivan
SSD i HDD problem

možda matična traži windovse na ssd u pa ih ne nađe kupi si usb to sata i kloniraj sve na ssd

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice