eto ovako 4 godine mukotrpnog rada moj se play station pobunio protiv gazde i više ne želi čitati dvd pirate dok cd pirate i dalje normalno očitava....molim za neki korisni savijet u čemu je problem i kako bi ga mogao riješiti....hala unaprijed svaki savjet je dobrodošao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokvario ti se je laser.
Odnesi ps2 na servis ali mislim da ti se to ne isplati popravljati.Cjena popravka ovisi jel imaš debeli ili tanki ps2.
debeli je...a zanima me jos ako mijenjam laser da li moram opet ugrađivati čip ili ne...
Ne trebaš ponovo ugrađivati čip jer je laser jedan dio a čip drugi dio koji nemaju veze jedan s drugim.
jel to onda znaci pa mogu nac neki laser ovako u slobodnoj prodaji i jednostavno ga zamjenit pa smo na konju ja i ps
Da, ali mora odgovarati tvojem ps2 (u tvom slučaju debeli)
I ja isto imam debelog LOL
Vec dosta..
Oko 5 godina.
I meni ne cita cd-e
jesi poduzimao nesto u vezi popravka ili...ne?
Nisam,jer igram samo na DVD-u igre
Al laser je vec slab pa nije citao..
Kupi novi laser
vidis vidis tebi je ostavljeno vece zadovoljstvo...tebi nije htio citat cd-e a meni hebiga dvd-e....sad mogu igrati samo drivera hehe ;-P
Ak mislis popravljat "debelog" PS2, to ti se ne isplati, a i dugo se ceka.. (nisam ziher, ali moj frend je ceko vise od 2mj, nije bilo djelova ili tak nest...)
A problem ti moze bit u Cipu ili u Laseru, mada je vjerovatnije da je leca na laseru otisla...