Rezolucija: grafa ili monitor

poruka: 8
|
čitano: 1.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Problem je što mi je slika jajolika. U biosu je sve normalne rezolucije. Kod podešavanja monitora (nec v221w) na aspect ratio slika je umanjena što mi ne odgovara a na ful ratio slika je proširena. Komp mi sugerira optimalnu rezoluciju 1920x1280 ali te rezolucije u postavkama nema jer mi je max 1280x1024 (na sve ostale rezolucije ista stvar). Grafa je hd 4850 ima 2hdmi ulaza i na oba je isto i nemam integriranu grafu.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Rezolucija: grafa ili monitor
To je fhd monitor tako da bi trebala biti ponuđena 1920*1080. Koji Windowsi su u pitanju? Jesu instalirani driveri za gpu? Probaj staviti manju rezoluciju pa onda vidi jer ce se otkljucati druge rezolucije
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan

U pitanju su win10, drajveri stari izbrisani i novi stavljeni, na manjoj rezoluciji se isto ponaša. Nije mi bitna rezolucija nego da dobijem ispravnu sliku.

16 godina
odjavljen

Jel' to prije normalno radilo, pa prestalo ili ? Jesi radio update windowsa ?

Probaj sa nekim starijim driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Jel' to prije normalno radilo, pa prestalo ili ? Jesi radio update windowsa ?

Probaj sa nekim starijim driverima.

prije je normalno radilo, prije 10ak dana slika se smrzla, komp sam prisilno ugasio, ponovno paljenje je trajalo cca1-2sata i tada je došlo do greške, nakon toga sam radio updajte i svašta nešto. 

16 godina
odjavljen
stela kaže...

prije je normalno radilo, prije 10ak dana slika se smrzla, komp sam prisilno ugasio, ponovno paljenje je trajalo cca1-2sata i tada je došlo do greške, nakon toga sam radio updajte i svašta nešto. 

Ovo ne zvuci nimalo ohrabrujuce... U igrama se isto ne moze povecati rezolucija ? Kako igre rade ?  Jesi li probao instalirati windowse od nule nakon toga incidenta ?

13 godina
neaktivan

Uvjek je slika raširena a ponovo dizanje windovsa nisam radio , prije toga ću u kolege posudit njegovu grafu pa ću vidjet.

16 godina
odjavljen
stela kaže...

Uvjek je slika raširena a ponovo dizanje windovsa nisam radio , prije toga ću u kolege posudit njegovu grafu pa ću vidjet.

Pa po mome ili se nesto skrsilo u windowsima ili se nesto dogodilo sa gpu biosom, pa samu graficku windowsi/driveri ne prepoznaju kako bi trebali.

Sretno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 13:06 (Mrgud Veliki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice