Problem je što mi je slika jajolika. U biosu je sve normalne rezolucije. Kod podešavanja monitora (nec v221w) na aspect ratio slika je umanjena što mi ne odgovara a na ful ratio slika je proširena. Komp mi sugerira optimalnu rezoluciju 1920x1280 ali te rezolucije u postavkama nema jer mi je max 1280x1024 (na sve ostale rezolucije ista stvar). Grafa je hd 4850 ima 2hdmi ulaza i na oba je isto i nemam integriranu grafu.
Rezolucija: grafa ili monitor
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.816
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U pitanju su win10, drajveri stari izbrisani i novi stavljeni, na manjoj rezoluciji se isto ponaša. Nije mi bitna rezolucija nego da dobijem ispravnu sliku.
Jel' to prije normalno radilo, pa prestalo ili ? Jesi radio update windowsa ?
Probaj sa nekim starijim driverima.
Jel' to prije normalno radilo, pa prestalo ili ? Jesi radio update windowsa ?
Probaj sa nekim starijim driverima.
prije je normalno radilo, prije 10ak dana slika se smrzla, komp sam prisilno ugasio, ponovno paljenje je trajalo cca1-2sata i tada je došlo do greške, nakon toga sam radio updajte i svašta nešto.
prije je normalno radilo, prije 10ak dana slika se smrzla, komp sam prisilno ugasio, ponovno paljenje je trajalo cca1-2sata i tada je došlo do greške, nakon toga sam radio updajte i svašta nešto.
Ovo ne zvuci nimalo ohrabrujuce... U igrama se isto ne moze povecati rezolucija ? Kako igre rade ? Jesi li probao instalirati windowse od nule nakon toga incidenta ?
Uvjek je slika raširena a ponovo dizanje windovsa nisam radio , prije toga ću u kolege posudit njegovu grafu pa ću vidjet.
Uvjek je slika raširena a ponovo dizanje windovsa nisam radio , prije toga ću u kolege posudit njegovu grafu pa ću vidjet.
Pa po mome ili se nesto skrsilo u windowsima ili se nesto dogodilo sa gpu biosom, pa samu graficku windowsi/driveri ne prepoznaju kako bi trebali.
Sretno...