sad cu malo zakantat..
sto bi bilo zahtjevnije za grafu... sins of a solar empire ili prototype?
Prototype po meni - ovisi kako ga vrtiš, s obzirom na detalje...
Prototype po meni - ovisi kako ga vrtiš, s obzirom na detalje...
Možda problem sa naponom u kući? izmjeri ako imaš instrument utičnicu pa pogledaj jer ti je možda, iako teško, slab napon...tko zna.
malo sam cunjao po forumu... netko je spomenuo GPU-Z pa sam si ga skinuo i stavio da mi pise log dok radi u pozadini na temperaturi grafe od 80 stupnjeva ventilator radi samo na 48% ? nije li to malo presporo ?
se moze nekako rucno podesiti brzina ventilatora?
napajanje ti je dobro za ovu komfu....pogledaj temperature...ako meni izdrzi napajanje od 400w MSI a moj komp je pod Moj PC
grafička kartica: nvidia geforce 9600 GT NIKADA nije imala 1 gb memorije, windows ti je prolupao ako ti tako piše u dxdiag, ja imam 9600 GT i nije 1 gb nego 512 mb
napajanje ti je dobro za ovu komfu....pogledaj temperature...ako meni izdrzi napajanje od 400w MSI a moj komp je pod Moj PC
grafička kartica: nvidia geforce 9600 GT NIKADA nije imala 1 gb memorije, windows ti je prolupao ako ti tako piše u dxdiag, ja imam 9600 GT i nije 1 gb nego 512 mb
mrki 7600 GT je...a ne 9600 :)
mrki 7600 GT je...a ne 9600 :)
a svejedno nije 1 GB
Skini Ati Tray Tools i onda kad ti se pokrene desni klik na ikonicu u trayu -> Overcklocking i gore u drugom tabu ćeš imati Fan ili tako nešto... stavi manual config ili tako nešto i odaberi stupanj na kojem će ti se stalno vrtit...
Skini Ati Tray Tools i onda kad ti se pokrene desni klik na ikonicu u trayu -> Overcklocking i gore u drugom tabu ćeš imati Fan ili tako nešto... stavi manual config ili tako nešto i odaberi stupanj na kojem će ti se stalno vrtit...
ce to raditi na NVIDIA grafi kad kazes da je to Ati tool ?
muahahaha rijesio problem kupujuci novu grafulju xD
Haha :)
Bravo - najoriginalnije rješenje (i moram priznati najbolje)
I kako si zadovoljan?
pa zasad se nije ni jednom restartao :)
ima li tko ovu grafu? Radeon HD4850
jedva sam je uvalio u komp....dugacka je pa sam morao pomaknuti hard disk za poziciju vise :)
zanimljivo je da ima dva ulaza za napajanje vjerojatno guta dosta
Jesi li provjeravao napajanje?
E sumnjao sam ja u to jer je i meni davno bilo slično sranje...prevelika udaljenost od trafostanice i bio je slabiji napon a pogotovo po zimi...ljudi palili grijanje po naselju i odma meni napon slabiji