Restartanje racunala

poruka: 48
|
čitano: 7.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Restartanje racunala
D-Style kaže...
aaa vrti vrti... vjerojatno sam po potrebi...
sad cu malo zakantat..
sto bi bilo zahtjevnije za grafu... sins of a solar empire ili prototype?

Prototype po meni - ovisi kako ga vrtiš, s obzirom na detalje...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
17 godina
neaktivan
jeli moguce da se samo od prasine zagrijavao? nije se vise restartao
sad sam napravio 3D mark test.. kaze da imam 6222 3d marks
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
joj ja cu poludit... dok ne kupim novu grafu ! ako dodje do toga pljunut cu barem milju i pol za nesto posteno !
nakon sto je prosao 3D mark zaigrao sam prototype, nekih 3 sata... pa prekid od 20tak minuta pa opet pol sata i puff... jednom
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Restartanje racunala

Možda problem sa naponom u kući? izmjeri ako imaš instrument utičnicu pa pogledaj jer ti je možda, iako teško, slab napon...tko zna.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

malo sam cunjao po forumu... netko je spomenuo GPU-Z pa sam si ga skinuo i stavio da mi pise log dok radi u pozadini na temperaturi grafe od 80 stupnjeva ventilator radi samo na 48% ? nije li to malo presporo ?

se moze nekako rucno podesiti brzina ventilatora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 22:35 (D-Style).
15 godina
neaktivan
RE: samostalno restartanje racunala
imbra kaže...

napajanje ti je dobro za ovu komfu....pogledaj temperature...ako meni izdrzi napajanje od 400w MSI a moj komp je pod Moj PC

grafička kartica: nvidia geforce 9600 GT NIKADA nije imala 1 gb memorije, windows ti je prolupao ako ti tako piše u dxdiag, ja imam 9600 GT i nije 1 gb nego 512 mb

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
imbra kaže...

napajanje ti je dobro za ovu komfu....pogledaj temperature...ako meni izdrzi napajanje od 400w MSI a moj komp je pod Moj PC

grafička kartica: nvidia geforce 9600 GT NIKADA nije imala 1 gb memorije, windows ti je prolupao ako ti tako piše u dxdiag, ja imam 9600 GT i nije 1 gb nego 512 mb

mrki 7600 GT je...a ne 9600 :)

15 godina
neaktivan
D-Style kaže...
BannedOnThisForum kaže...
imbra kaže...

mrki 7600 GT je...a ne 9600 :)

a svejedno nije 1 GB

16 godina
neaktivan
Restartanje racunala

Skini Ati Tray Tools i onda kad ti se pokrene desni klik na ikonicu u trayu -> Overcklocking i gore u drugom tabu ćeš imati Fan ili tako nešto... stavi manual config ili tako nešto i odaberi stupanj na kojem će ti se stalno vrtit...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Skini Ati Tray Tools i onda kad ti se pokrene desni klik na ikonicu u trayu -> Overcklocking i gore u drugom tabu ćeš imati Fan ili tako nešto... stavi manual config ili tako nešto i odaberi stupanj na kojem će ti se stalno vrtit...

ce to raditi na NVIDIA grafi kad kazes da je to Ati tool ?

17 godina
neaktivan
Restartanje racunala
EVO PROBLEM RIJESEN

kupio Radeon HD4850

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D-Style kaže...
EVO PROBLEM RIJESEN

kupio Radeon HD4850

muahahaha rijesio problem kupujuci novu grafulju xD

16 godina
neaktivan
D-Style kaže...
EVO PROBLEM RIJESEN

kupio Radeon HD4850

Haha :)
Bravo - najoriginalnije rješenje (i moram priznati najbolje)

I kako si zadovoljan?

17 godina
neaktivan

pa zasad se nije ni jednom restartao :)
ima li tko ovu grafu? Radeon HD4850
  jedva sam je uvalio u komp....dugacka je pa sam morao pomaknuti hard disk za poziciju vise :)

zanimljivo je da ima dva ulaza za napajanje vjerojatno guta dosta

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 16:15 (D-Style).
17 godina
neaktivan
Restartanje racunala
:( ...
a sto ako nije bila grafa?.... ili.... se sad nakom dosta vremena tak bezveze .... restartao....
dva puta......
jednom prilikom startanja ashampoo burning studio 9 i .... drugi put nakon sprzenog dvd-a kad sam izasao iz programa
stim da mi je u istom momentu komp odpakiravao veci zip file i vrtio youtube video
<a href="http://thevenusproject.com" title="Visit The Venus Project" name="Visit The Venus Project" target="_blank"&g

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartanje racunala

Jesi li provjeravao napajanje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Restartanje racunala
E.... ljudovi moji...
KVAR JE OTKRIVEN !
dao sam frendu serviseru i prodavacu kompova, kaze da ga je opteretio do ibera u svim testovima cjeli dan , a restartao se NIJE, te mi veli da imam zmaja od kompa
cim sam ga ja uzeo i doma prikopcao uobicajeno, u 10 minuta se 4 puta restartao... opet....
e sad jedina mogucnost je ta da mozda gradsko napajanje lose napaja, ( to znamo po tome sto svjetlo zatitra na manje od sekunde... jelte? sto je dovoljno da se komp re-starta)
pa sad ja nazovem sve moguce susjede u neboderu za koje znam da imaju PC i pitam dal imaju problema sa kompom? dal se re-starta? i nis... nitko... svima sve 5 !
onda ga ja iskopcam iz BELKIN-ovog produznog kabela direktno na zid! ... TA-DAaaaaaa... radi ko metak !...

Zasto vam ovo pisem? zato sto je jedna od mogucih problema korisnicima koji budu pitali "zasto mi se gasi-re-starta komp"
pa da imamo jedenu mogucnost problema....

pozdrav svima i hvala na pomoci i trudu, savjetima i komentarima svima koju su sudjelovali :)
pozdraf....

Schime !

lock topic !
<a href="http://thevenusproject.com" title="Visit The Venus Project" name="Visit The Venus Project" target="_blank"&g

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E sumnjao sam ja u to jer je i meni davno bilo slično sranje...prevelika udaljenost od trafostanice i bio je slabiji napon a pogotovo po zimi...ljudi palili grijanje po naselju i odma meni napon slabijiOsmijeh

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice