Evo imam čudan problem kojem neznam razlog pa da pitam. Uglavnom dao sam curi svoj stari komp, da ga koristi za net i tu i tamo koju stariju igru tipa Noone lives forever 1 i 2, GTA 3, VC., Mini Ninjas... Komp ima godina a dijelovi su AMD Athlon x2, 2 Gb rama,ATI HD 5570, WD Caviar Blue 160 GB i gore je Win Xp sp2. I sad se desilo slijedeće, od prije par dana se ne diže više ni jedna igra skoro. Igre su originali pa nije do lošeg cracka i sl. Uglavnom stisne se ikona od igre ali se ili ništa ne dogodi ili se pokrene na sekundu i vrati na desktop i opet ništa kao da se nije igra ni pokrenula čak niti ne piše neki error. A prije dok sam ga ja još koristio prije nego sam kupio novi komp starije igre su radile bez ikakvih problema. I probao sam preko svog steam accounta instalirati Mafiju gore jer je starija igra i radi, ali ni jedna druga igra se neće niti pokrenuti ( ne da se ruše, već nakon instalacije se neće ni pokrenuti). A probao sam ih 7-8. Mislim nije bitan komp za igranje, već samo net, facebook i sl. Ali me zanima da li su to simptomi da je neki dio hardware-a pri kraju ili u nekom kvaru.
Prije nego sam joj ga dao sam promijenio termalnu pastu na procesoru, temp. procesora i grafičke su normalne, grafička u idleu 31 u mafiji 35 stupnjeva.Reinstalirao sam windows-e, instalirao sve drivere i ništa ne pomaže. Pa ako netko zna što bi mogao biti problem?