Pucanje internet veze 24/

poruka: 4
|
čitano: 646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako ljudi, imam problema sa internetom tacnije sa konekcijom.

Koristim kablovski internet 3mbita, sve mi super radi samo totalno neocekivano (random) konekcija pukne i modem se resetuje i ponovo *pali lampice* da uspostavi konekciju?

Vec su mi bili iz servisa i zamjenili modem ali evo opet isti trash se desava i stvarno postaje nemoguce koristiti internet!!!

Nista nisam dirao drivere, na svjezoj instalaciji Win 7 se to desava, cak sam poceo da sumnjam i na maticnu ili sta vec!!

Ako ima ko savjet, dva molim vas napisite! 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Maticna nije sigurno. Instalacije su, pogledaj mjesto gdje se spajaju router i telefon. Ako imas i MaxTV.e i to guta... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moguce da je i do njih tako da... kod mene dnevno veza puke ponekad 2 puta ponekad 10tak puta, a nije do mene vec do njihovog glavnog optickog kabela koji je ostecen kad su ga postavljali prije ko zna koliko godina i nemos ih natirat da ga promjene jer nikom ne smeta osim meni :) a njima to preskupo jer je to par km kabela...

ludonnjaHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma sve bilo ok do prije mjesec dana i sad je nastao haos realno nidje veze samo pukne i resetuje se, zamjenise jedan modem i ajde kao bolje jedan dan, drugi haos -.-'

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice