Imam slijedeći problem pa ako bi mi mogli pomoći u dijagnostici. Dakle kada pokušam igrati bilo koju igru, nakon nekoliko sekundi mi se zacrni display, dođe do poruke no video signal, komp i dalje radi normalno ali se ništa ne čuje (zvukovi iz igre). Onda ga moram totalno ugasiti, znači ni restart ne pomaže. Nekoliko puta mi se također dogodilo da kad bi ga ponovno upalio ventovi divljaju na 100% ali se računalo i dalje ne pali. To mi se inače događalo samo u AC-u kada sam ga igrao ali sada se počelo događati i sa svim drugim igrama. Windows 10 koristim, original sa zadnjim updateovima, na 8.1 mi se to nije događalo, sad ne znam jel možda samo do windowsa ili je ipak nekakav hardverski problem, što sumnjam. Najprije sam mislio da nije možda do usb portova pošto su svi popunjeni a i bivši gamepad je prckao nešto pa sam pomislio da nije povezano s tim. Čak sam stavio i zadnje drivere za grafu, zadnji bios od ploče, znači sve je up to date. Savjeti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije svega provjeri temperature hardwera sa npr. Hw Monitor - om. Divljanje ventilatora u startu bi trebalo značiti pregrijavanje neke komponente (cpu, vga....).
Ne vjerujem da je do toga, ali cu probati. Mozda je steam u konfliktu sa windowsom. To se sve pocelo desavati prije dva dana, inace su mi sve igre radile. Pogotovo aw, njega sam igrao online bez beda. Jucer je pocelo to.
Edit: Otkrio sam problem, zavrtio valley bench, upalio u pozadini hw monitor i sva sreća ostalo upaljeno. Naravno nakon par sekundi izgubio sliku, ali grafa počela bučiti, odmah sam znao do grafe je. Pogledam kasnije kad sam upalio pc opet, grafa bila na 107 stupnjeva, to je do crimsona pretpostavljam. E sad je pitanje kako to riješiti, jer izgleda da je ipak istina da se kure grafe sa tim novim sranjskim driverima.
Izašao ti je update1 za Crimison drivere. Problem riješen s lockanjen ventova na 20%...
Probaj sa novim update-om ili vrati stare drivere koji su ti normalno radili. I opet provjeri temperature.