Nadam se da ovakva tema već ne postoji, ukoliko sam u krivu molim da me se ispravi, hvala.
Evo ovako kolega ima jedno staro računalo koje je bilo u jako lošem stanju. Grafička uopće nije davala znakove života. Nju sam promjenio, stavio svoju Radeon 9200 koja je provjereno ispravna. Osim toga windowse je trebalo reinstalirati, a sam postupak je završio bez ikakvih problema. Čak je i nakon prvog restarta sve bilo u redu, ali onda se pojavio problem. Monitor(i) odbijaju raditi osim u safe mode-u. Probao sam spojiti to računalo na 2 monitora, na stari crt preko vga i na novi lcd preko dvi i u oba slučaja ista priča. Sve normalno dok ne dođe do prozora za odabir korisnika. Tu se jednostavno monitor(i) prebace u sleep mode. Probao sam iz safe mode-a pobrisati drivere koje su si windowsi sami instalirali i instalirati s amd-ove stranice baš za ovu grafičku, ali i s njima se ista stvar događa. Zna li tko o čemu bi mogla biti riječ. Ostatak konfiguracije je: Neki AMD procesor iz 2001., matična neka bezimena stara isto toliko sa 320mb radne memorije, a hdd je neki seagate od 40gb.