A neznam, iz Splita sam, i sta kada to kupim? Stavim i vratim hladnjak? Nemogu bez toga nista dalje pokusavat?
nek proba maknut graf iz kompa i spojit na integriranu monitor pa da vidi dal ce onda radit, moras kupit termalnu pastu i stavi je na GPU, nemoj nista dalje pokusavat dok ne hladis graficku
Kolega, zaboravi grafičku na trenutak, tvoj procesor bi trebao imati intel HD grafičku u sebi.
Spoji kabel od monitora na DVI na matičnoj.
Kaže mi dečko na PM da više nemože pisati u temu.
Radi mu na integriranoj grafičkoj, dakle njegova je krepala, ili je napajanje krepalo, ili je utor PCIe na matičnoj krepao.
Probat če sa drugom grafičkom.
Uradio drugi profil <: da na integriranoj radi, a drugu graficku nemam, imam jednu od 1gb al nije ovaj utor isti, morat cu pitat u nekoga onda
Uradio drugi profil <: da na integriranoj radi, a drugu graficku nemam, imam jednu od 1gb al nije ovaj utor isti, morat cu pitat u nekoga onda
Posudi samo da probaš.
A možda ti je napajanje krepalo pa jedan izlaz neradi pa grafa nedobiva dovoljno struje.
Zasto ne moze pisat u temu?
lol
Sad mora otkrit kj mu je krepalo, mozda bi bilo bolje da odnese u servis ako se ne razumije da jos nes ne zezne kad ga krene rastavljat 
Zasto ne moze pisat u temu?
lol
Sad mora otkrit kj mu je krepalo, mozda bi bilo bolje da odnese u servis ako se ne razumije da jos nes ne zezne kad ga krene rastavljat 
Neče ništa zeznuti, a dečko je sposoban napraviti što mu se kaže tako da nema problema.
Mozes probati na grafičku spojiti drugi kabel za napajanje, trebaju biti dva koja izlaze iz napajanja.
Ok, ali trenutno nemogu, za par sati cu moci, javim ti sve
A da, nisam probao drugi kabel, samo malo
Ok, ali trenutno nemogu, za par sati cu moci, javim ti sve
Ok, čitamo se kasnije 
A da, nisam probao drugi kabel, samo malo
Ajd onda probaj, ali nezaboravi DVI kabel vratiti na grafičku karticu.
Onda je grafička ili matična problem, ali više šanse ima da je krepala grafička.
To češ ustanoviti kada probaš sa drugom.
Ok. 
Uradio drugi profil <:
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx
Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni i potjerani s foruma.
A dobro nije znao, ostavite mu jedan račun.
samo je tražio pomoč a nije mogao pisati sa prvog profila zbog nečega pa je samo zato napravio drugi.
Malo razumjevanja admin. 
Pa prvi mu ostaje, tu nema problema...samo dupli se brišu 
Pa prvi mu ostaje, tu nema problema...samo dupli se brišu 
Onda super. Hvala XXX-