PROBLEM ATI X1550 PCI-e

poruka: 4
|
čitano: 1.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PROBLEM ATI X1550 PCI-e

pozdrav ljudi, evo tek sam se registrovao pa je ovo moj prvi post a ujedno i prva tema. naime, problem je slijedeci, imam navedenu graficku karticu i problem je sa prasinom koja se nakupila u njenome ventilatoru. kada odvojim ventilator sa nosaca nema nikakav saraf ili nesto slicno kako bih uspio skinuti glavu ventilatora sa elektromotora gdje se nakupila prasina. kartica konstantno proizvodi cudne zvukove kao struganje itd... pa ako ima neko ko zna kako skinuti ovaj propeler sa elektromotora bio bih zahvalan na nekom savjetu, uputi itd.

hvala jos jednom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PROBLEM ATI X1550 PCI-e

Ajde je uslikaj i postaj sliku ovdje.Ja sam imao 1650 i kad malo bolje pogledas ispod lopatica od venta su bila 2 ili 3 sicusna vijka.Jedva sam skuzio.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PROBLEM ATI X1550 PCI-e

evo slika, samo evo vidjet ces, kada skinem ventilator sa nosaca ispod ima nekakav mali bijeli plasticni prsten koji nikako ne mogu da skinem, mislim da je do njega jer koliko sam ja skontao on drzi povezanim ventilator i sam elektromotor, ali eto... a sto se tice tih malenih sarafica sa strane ja nisam vidio takve na svom ventilatoru, hehe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PROBLEM ATI X1550 PCI-e

Sorry nisam skuzio tvoj post.Ja sam mislio na vijke kojima odvajas vent od hladnjaka a to si vidim napravio.Mislim da neces moc odvojit lopatice nego ga samo dobro ispusi i kapni laneno ulje na osovinu.Mozes i hladnjak odvojit na grafickoj i ocistit ga i nanest novi sloj paste.Ja sam tako doveo u red svoju 1650 jer je pocela bucit previse.Malo propuhavanja i laneno ulje cuda cine.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice