Pregrijavanje sapphire HD6950 1GB

poruka: 96
|
čitano: 9.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pregrijavanje sapphire HD6950 1GB
MARKOcVp kaže...

Ima e-bay

Znam da ima shipping+carina+PDV pa me izadje duplo skuplje...

14 godina

Moja preporuka ti je da čekaš na Accelera, jel ćeš samo požalit ako uzmeš nešto drugo od ove stvarno jadne ponude coolera kod nas. Jedino čudovište od Thermmalright-a, ali on je stvarno previše. Posudi od nekog neku staru grafu ili nešto jel se nema smisla da kupiš neko sranje bezveze. Ja nerazumijem zašto je kod nas tako jadna ponuda GPU coolera !!!!

14 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Moja preporuka ti je da čekaš na Accelera, jel ćeš samo požalit ako uzmeš nešto drugo od ove stvarno jadne ponude coolera kod nas. Jedino čudovište od Thermmalright-a, ali on je stvarno previše. Posudi od nekog neku staru grafu ili nešto jel se nema smisla da kupiš neko sranje bezveze. Ja nerazumijem zašto je kod nas tako jadna ponuda GPU coolera !!!!

jer se nekupuju mozda? tj rijetko se kupuju

zato treba gledat koju karticu uzimas, da ima dobar cooler a ne odma najjeftiniju prvu uzet jer je normalno bucna i puno se grije.

rade uzet 200kn skuplju pa se sigurno nes morat hebat sa temperaturama, recimo gigabyre,msi,asus imaju super coolere. al opet zavisi od modela do modela

xfx uma najgore coolere

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 21:36 (MARKOcVp).
17 godina
Pregrijavanje sapphire HD6950 1GB

malo OT, ali koliko ja znam, za elektronicke komponente (u sto, koliko znam, spadaju i razni hladnjaci) ne placa se carina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ibazulic kaže...

malo OT, ali koliko ja znam, za elektronicke komponente (u sto, koliko znam, spadaju i razni hladnjaci) ne placa se carina.

Ma carina je ovdje najmanje bitna stavka, jer je ona oko 8 % ak je ima... Puno veći problem je shipping i pdv.....

17 godina
brka911 kaže...
ibazulic kaže...

Ma carina je ovdje najmanje bitna stavka, jer je ona oko 8 % ak je ima... Puno veći problem je shipping i pdv.....

nisam bas doma u svemu tome, ali zasto bi platio PDV na nesto sto si narucio iz inozemstva? hoces li to prodavati u hrvatskoj ili ces koristiti za samog sebe? prema tvojoj logici, PDV bi trebao naplatiti svaki put kad ides u kupovinu u speceraj u sloveniju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice