PES 2010 problem

poruka: 8
|
čitano: 3.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2010 problem

Kupio sam igru PES 2010 na jednom CD,Na proslom hard disku sam je igrao bez problema a zaboravio sam kako sam instalirao,sada sve instaliram i stane mi na onome u instalaciji Status....I ja idem na X izadjem zato sto sam vec se nacekao 1h i ljepo pokrenem,sada mi se samo one zvjezdice pune ako itko ima ideju kak instalirati slobodno nek se javi.....Eh nezz jeli treba crackovat posto ovdje u disku nema fajlova za prebacivanje kao crack a prosli put na drugom sistemu samo igrao tu igricu i osvojio UEFA Cup sa Barcelonom na amatuer prvoj razini (hehe)___________Svi nek mi se jave na PWT Poruku...Privatnu

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2010 problem

Hm pes spada pod hardware??

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PES 2010 problem

Ne.Nego tu se najvise ide i ulazi pa zato___

Enes .H
16 godina
neaktivan
PES 2010 problem

Imam nekliko kao patcheva za pes 2010 i imam kitserver (patchevi su u rar-u) ali neznam kako to sada namjestit, šta se treba napraviti pa bi molio da mi neko pomogne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fulao si podforum,ako se instalacija nije dovršila zašto se čudiš što se igra ne pokreče...
15 godina
neaktivan
PES 2010 problem

mislim ja to znam ako se nije dovrsila instalacija,ali mi stane svaki put na tome status i samo stoji a bio mi je sistem Windows Deluxe 2009 pa sam instalirao obicni Windows Xp Pro zato sto mi je pouzdaniji.Sad cu opet probat ako imate sta da kazete slobodno recite pucaj te _____________.Pomoc je dobrodosla.

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2010 problem

Ima neko mozda link za PES 2010 (torrent)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrky101 kaže...

Ima neko mozda link za PES 2010 (torrent)

Ovdje ti nitko neće dat, jedino na PP

http://gtabalkan.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice