Od kada sam uzeo novu graficku karticu GTX 650 TI BOOST OC MSI(prije sam imao obicnu gtx 650 ti i nikada mi se to nije događalo) događa se ovaj problem.
Prvi puta kada sam ju stavio u kuciste,nisam mogao upaliti pc,nakon par pokusaja i razmrdavanja kablova je upalilo,onda par dana sve savrseno radi,cak sam testirao sa furmark stabilitiy test 2 h i sve radi super.
I evo sada malo prije opet ista stvar,nije htio upaliti 10 min,isto sam vadio kablove i stavljao,i nakon dosta pokusaja upali i opet radi bez greske,jel to do napjanja ili mozda graficka ne radi?
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi gleda kolko koja treba struje, do napajanja je ja mislim...
Od kada sam uzeo novu graficku karticu GTX 650 TI BOOST OC MSI(prije sam imao obicnu gtx 650 ti i nikada mi se to nije događalo) događa se ovaj problem.
Prvi puta kada sam ju stavio u kuciste,nisam mogao upaliti pc,nakon par pokusaja i razmrdavanja kablova je upalilo,onda par dana sve savrseno radi,cak sam testirao sa furmark stabilitiy test 2 h i sve radi super.
I evo sada malo prije opet ista stvar,nije htio upaliti 10 min,isto sam vadio kablove i stavljao,i nakon dosta pokusaja upali i opet radi bez greske,jel to do napjanja ili mozda graficka ne radi?
Hvala
1.Jesili updatejtao BIOS,bezobira što si imao i prije GTX650Ti može biti do toga
2.Koliko ti je napajanje staro? Probaj ga kod drugog prijatelja probati,ili još bolje grafu probaj kod drugog prijatelja da eliminiramno nju
3.Probaj RAM testirati.Izvadiš jednu pločicu a onu koja je ostala probaš je u svakom utoru,i onda izvadiš tu koju si probavao i ubaciš onu koji si bio izvadio i probaš je u svakom utoru
Okej? :D
Jesi gleda kolko koja treba struje, do napajanja je ja mislim...
Slicne su po potrosnji,dok recimo pc radi konstantno niti imam kakva rusenja,testirao sam sa raznim programima i sve ok,par dana mi je palio normalno,jucer nije htio i sada opet ujutro radi.
Napajanje staro 4 mj,nisam update biosa pravio,problem je i da vadim ram ili bilo sto,taj problem se nece pojavit tek tako,u 7 dana od kada imam tu karticu,samo 1 i sada 6 dan se to dogodilo,inace radi sve za 5.
EDIT: napravio sam update biosa,javim se ako opet bude nesto.