Pc ne pali

poruka: 8
|
čitano: 1.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć

Ovako: pc radio normalno do prije dva dana kad sam dobio novu ddr3 4x4GB Kinston HyperX 2400MHz.

Prije nje imao ovu pod moj pc.

Kako sam je dobio, izvadio sam staru i zamijenio novom pošto je to PnP hw i nisam očekivao probleme.

Međutim tu nastaje problem jer nakon zamjene pc ne reagira.

Uključim u struju, matična ima signal, svjetle lampice ko i prije al pri paljenju pc sam klikne, upale se svjetla na ventovima, hladnjaku od proca i ništa, dalje neide...

ne vidim razlog istome...

Pokušao sam naravno vratit stare rame kak su i bile al ništa, sve ostaje isto, drugo se ništa nije odspajalo da bi tu bila greška,...

Sličan, da ne kažem isti problem ima kad je pc došao novi, sve isto bilo al su tad ventovi vrtili a niš se nije događalo, tad mi flash biosa sredio sve, sad neznam što i kako, imate ideje?

Hvala.

uBlowMeBro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pc ne pali

- Probaj na par minuta bateriju sa matične izvadit, pa vratit natrag, onda probaj.

- A ne znam, nekako mi to smrdi na napajanje, ništa ne gubiš ako probaš posudit od frenda njegovo pa probat upalit.

---- Tko traži odlikovanje, nije ga zaslužio, a tko je zaslužio, njemu nije potrebno. --------- Sva pitanja ili nejasnoće, molim na PM. Hvala. :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 16:03 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pc ne pali

Ja sam 100% siguran da ti je to do maticne da ti maticna ne podrzava te rame de napisi ime maticne

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pc ne pali
Pise pod moj pc. Asus p9x79 deluxe. I podrzava stare kingstonove a i nove do 2400MHz,provjerio na njihovim stranicama prije kupnje. Al da je do tog zasto nebi kad sam vratio stare proradio normalno pc?

Probam ovo s baterijom kad dodem kuci. A napajanje...trebam nac nekog tko ima modularno a dovoljno jako...
uBlowMeBro?
17 godina
Pc ne pali

Možda memorija nije dobro sjela u utor.

EDIt:

Na matičnoj imaš tipku  MEM OK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:38 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zzz kaže...

Možda memorija nije dobro sjela u utor.

EDIt:

Na matičnoj imaš tipku  MEM OK.

To mi prvo palo na pamet, isprobao, pritisnuo više puta i ništa se ne dogodi nažalost.

uBlowMeBro?
13 godina
Izvadio bat i vratio nakon nekog vremena..nista. Nisam imao bas vremena ovih dana,pogledao bolje sad i vidim kad je kao struja pustena nece ni da dvd-rom otvara,ocito je do napajanja al probam il svoje spojit kod frenda/njegovo kod mene da budem siguran.
uBlowMeBro?
15 godina
Pc ne pali

- Svakako probaj s drugim napajanjem.{#}

---- Tko traži odlikovanje, nije ga zaslužio, a tko je zaslužio, njemu nije potrebno. --------- Sva pitanja ili nejasnoće, molim na PM. Hvala. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice