Pali iz desete

poruka: 6
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pali iz desete

Ovako znaci do jucer mi je sve normalno radilo dok nisam kupio novi cooler za cpu(zalman performa x5) i njega sam stavio normalno sve ali kada sam isao upalit komp nece uvjek samo mi dojde do djela kada pise da treba stisnuti del za bios i ja stiskam on se zablokira ili ga pustim da ga ucita on ga opet zablokira evo sada mi je upalio nakon tisucu pokusaja e sad imate moju konfu u moj pc i imam napajanje od 420w marke EC dali je mozda do toga da on nema snage ili? molim vas pomozite 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pali iz desete

Pogledaj da se nije slučajno otvorila ona kopča od RAMa, meni je tako, pa se stalno palio gasio..

Eventualno si krivo stavio cooler, pa se pregrije, iako mi nema smisla pregrijavanje nakon 10 sec rada, ali dajem ideje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pali iz desete

- Ako možeš, uđi u BIOS i pogledaj temperature.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pali iz desete

temp su predobre cpu je 30 sa novim hladnjakom maticna je 28 grafa 30 i tako mislim da nije do temperatura 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pali iz desete

- Probaj RAM izvadit, pa vratit natrag.

- Pogledaj da nije neki kabel labav.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pali iz desete

evo rijesio sam problem znaci bila mi je "pokvarena" ram memorija samo sam zamjenio utore i sada mi sve normalno radi

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice