Vjerovatno ce bit problem isti jer cudno je da kad je ponovo stavio RAM da je beep prestao.Jednostavnije je bilo SVOJ RAM stavit u drugi komp i vidit dal ce ga zavrtit.
Ništa novo Ram-ovi ne pomažu,jedino sam izvadio iz njega HDD i uz pomoć nekog adaptera došao do podatka koji se na njemu nalaze,znači još ostaje procesor ili matična,najprija da je otišla integrirana grafička na matičnoj i da ću vjerojatno morat mjenjat matičnu ploču.
ne moraš mijenti matičnu, samo posudiš od nekoga grafičku koju uštekaš u pci-e, i vidiš da li ima slike. a niti zbog proca se ne treba mienjati ploča..
Negdje po nekim oglasnicima našao sam POST-karticu ili kartica za analizu kvarova na matičnoj ploči,a s obzirom da sa ovim mojim računalom ništa nisam rješio,zato sad molim one koji imaju iskustva sa ovim karticama da mi kažu koliko su učinkovite ove kartice u rješavanju ovih problema.
nakon nekog vremena igranja igre na monitoru se pojave okomite crte,znači nestane slike a zvuk od igre se i dalje čuje i čini se da komp normalno radi. Dali to pomalo odlazi grafa ili je problem drugdje. molio bi vašu pomoč i komentar?
nakon nekog vremena igranja igre na monitoru se pojave okomite crte,znači nestane slike a zvuk od igre se i dalje čuje i čini se da komp normalno radi. Dali to pomalo odlazi grafa ili je problem drugdje. molio bi vašu pomoč i komentar?
Navedi o kojoj se konfi radi ?
Pogledaj temp. komponenti s HW Monitorom !
Probaj reinstalirat druge drivere ili reinstaliraj trenutne !
matična gigabyte b75m-d3h
xfx pro450w napajanje
grafa shapphire hd 7870
ram kingston hyper x blu 2*4
procesor inter core i5-3350p
kučište fractal design art mini
monitor dell u23 12hmt
hard 1tb wd blu
zašto mi TMPIN1 na matičnoj ploči varira od -54 do 127 celzijevih stupnjeva i to svake sekunde.
test napravljen HW Monitor.
dal ga je moguče kako isključiti ili treba nova matična?
Nemoj se uopce zamarati s tim senzorom , nemoze ti stvoriti nikakve probleme !