Nedostaje mjesta na disku

poruka: 11
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam problem sa local diskom i svaki put kada zelim pogledati koliko imam mjesta pise da mi je zauzeto 440 gb, ali nisam toliko potrosio.

dali netko mozda zna u cemu je problem.

I imam jos jedan problem kod paljenja mi pokazuje da ne moze pokrenuti windowse tako nesto i onda stisne neku tipku i upali se, ali kasnije mi se pojavi windows xp professional i windows xp professional setup i onda moram izabrati ovo prvo inace pokrene ovoaj setup.

Unaprijed Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 13:19 (rasusae).

0 0 hvala 0
17 godina

si derfragmantirao disk?

pipi posebna!Cool

offtopic offtopic
q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nedostaje mjesta na disku
rasusae kaže...

Imam problem sa local diskom i svaki put kada zelim pogledati koliko imam mjesta pise da mi je zauzeto 440 gb, ali nisam toliko potrosio.

skini tuneup utillities, i ccleaner (koji je freeware) i očisti temp, a tuneup sve ostalo.

a za ovo drugo, jesi možda reinstaliravao windowse?
17 godina
neaktivan
moze ti se desit da ti na hdd ostanu neki imagi od nera ili neki temp fajlsi...svakako probaj pocistit s gore navedenim alatima od kolege
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

jesam bas sam ih tek reinstalirao i sta da napravim u vezi toga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mi mozete odgovoriti na ovo drugo. hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
najvjerojatnije imas 2 partricije jednu di su ti novi i srugu di ti je setup da bi rijesio taj problem probaj formatirat onu partriciju di ti nisu windowsi
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

ja sam to vidla kod instaliravanja XPSP3 koji su pokrenuti bez boota a instalravani su na prijašnju verziju Windowsa ...

17 godina
neaktivan
rasusae kaže...

I imam jos jedan problem kod paljenja mi pokazuje da ne moze pokrenuti windowse tako nesto i onda stisne neku tipku i upali se, ali kasnije mi se pojavi windows xp professional i windows xp professional setup i onda moram izabrati ovo prvo inace pokrene ovoaj setup.

Unaprijed Hvala.

Ajde napisi malo vise o problemu. Koliki je disk? Imas li vise particija?  Je li svjeza instalacija Windowsa ili vec radis neko vrijeme s njom?  Koji file system imas (pretpostavljam NTFS...) - jesi pogledao slobodni prostor s npr. Total Commanderom?  Je li SATA disk? (pretpostavljam da jest...)  Je li ti maticna ploca (tj. BIOS) novijeg ili starijeg datuma? 
Jesi li przio neke vece image fajlove pa ih nisi obrisao?  Koliki ti je IE temporary files direktorij?

Sto se tice drugog problema, bit ce jako tesko napraviti neku dijagnostiku kad kazes "pokazuje da ne moze pokrenuti Windowse tako nesto i onda stisne neku tipku i upali se" - ko stisne tipku?  Upali se?  (jel PC bio ugasen?) Meni je, odmah nakon sto sam ovo procitao izgledalo kao da nisi zavrsio Windows setup, ali kazem - ako ne napises tocno koju gresku ti javi, necemo ti  moci pomoci.

/Veridian

17 godina
neaktivan

prvi problem sam rijesio.

a za drugi kada upalim kompjuter mi ispise kako nemeoze pokrenuti windowse zatim ja pritisnem tipku za gore samo tu sam probao i nastavi normalno raditi znaci prikaze maticnu i sve to, ali onda mi opet napise windows xp pro a ispod toga windows xp pro setup. ako nista ne diram sam pokrene setup. windowse sam reinstalirao prije neki dan. je to dovoljno?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih rekao da ti setup nije uspjesno zavrsen - koristis slipstream SP2/SP3 instalaciju ili obicnu?

Nakon inicijalne instalacije se XP restarta jos jednom, i to bi trebalo biti to; ako se tebi to dogadja uvijek...  kada se tako digne u setup modu, da li ti ponavlja cijeli setup, sto prikazuje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice