Do danas sve radilo najnormalnije, skinuo stari cooler i namonirao zalman preformu. Prvi boot normalan, išao provjeriti s amd overdrive malo temp i pokrenuo test stabilnosti na 7min, sve ok. Namontirao još jedan vent na preformu i išao opet pokrenuti test stabilnosti na 4.0ghz ( prije radio na 4.0 za potrebe benchmarka stabilno na 1.45v s malim overvoltom ) @ 1.45v i kaos. Po aidi mi je +12V padao do 11.64v, ploča mi je overvoltala do 1.5+v, temperature bile oko 51°c. Idem restartat da downclockam proc i ono black screen. Nemogu upalit komp, probam sa clrcmos i upali se, ali mi je bios na def. Uđem u windowse i otvorim cpu-z napon na nekih 1.176 i proc stoji na 800mhz i bez pomaka, što god da pokrenem on i dalje stoji na 800mhz. Nisam znao što bi pa sam išao updejtat bios, odradim to i komp se ne pali. Izvadim grafu i komp se upali, ali i dalje je proc na 800mhz i ako promjenim bilo što u biosu nema boota, samo crni ekran, svi ventovi rade, hard disk se čuje ... Sada bez grafe i sa def biosom se boota i naponi su:
CPU jezgra : 1.176v
+3.3V : 3.336v
+5V : 5.210v
+12V : 11.916v
Što mi je činiti ? Da nosim u links napajanje, ploču, cjeli komp ... bilo kakva pomoč je dobro došla jel sam polako očajan, najmanje što želim je bit bez kompa 20 dana dok oni sve izmlatretiraju i vide o čemu se radi.
Unaprjed hvala svima !

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/