imam stariju matičnu Asrock ALiveNF4G-DVI AM2 socet,napajanje 400w i procesor AMD Athlon 64 X2 na nju sam stavio grafičku MSI R7 360 OC 2GB DDR5 ali je ekran crn malo se ventilator zavrti i stane i komp se stalno resetira pa pitam da li je u pitanju napajanje ili je možda PC-E problem,ono što mi je raditi da i imam monitor koji ima samo VGA utor i adapter onaj DVI-VGA ali kažem ne radi ništa samo crni monitor,dakako da sam stavio onaj dodatni kabal za napajanje pa smo probali zatim sa drugog kompa spojiti napajanje i opet ne radi pa smo probali staviti grafičku u taj drugi komp i začudo na tom drugom RADI preko hdmi priključka ono niš mi nije jasno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Resetuj bios vađenjem baterije, provjeri u biosu i prebaci za vga output da ti koristi PC-e slot, bez obzira ako je stavljeno na auto detect, nekada iz nekog razloga neće komp da prepozna da je stavljena gpu
također moguće i da je napajanje slabo pogotovo ako nije kvalitet, 400w je neki minimum
jesam sve sam to napravio ali uvijek isto crni ekran i dalje
probaj uzeti gpu van i staviti ju u prijateljev komp ako tamo radi onda idi i zamjeni gpu