Mrezni printer na vise pc-a

poruka: 4
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav,

dali ima netko iskustva, dobili smo u firmi mrezni printer i treba ga sad dodijelit korisnicima...dali postoji neki brzi nacin od seobe s jednog kompa na drugi i pojedinacnog dodjeljivanja? 

Hvala 

ps: nije neki hardwerski problem sry ak sam fulal temu...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mrezni printer na vise pc-a
Srednji kaže...

Pozdrav,

dali ima netko iskustva, dobili smo u firmi mrezni printer i treba ga sad dodijelit korisnicima...dali postoji neki brzi nacin od seobe s jednog kompa na drugi i pojedinacnog dodjeljivanja? 

Hvala 

ps: nije neki hardwerski problem sry ak sam fulal temu...

Ako imate server, iskoristi ga i za funkciju print servera. Instaliraj tamo printer i zašeraj ga u mreži. Nakon toga na svakom računalu imaš lijevi dvoklika na ikonu od tog printera (kojeg prije nađeš u mreži) i to je to.

Ako nemate onda ti je najpametnije napraviti instalaciju printera lokalno na svako računalo.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina

nazalost, morat ce ici svaki pc ponaosob...

jos jedno pitanje...s obzirom da mi vise korisnika sjedi za istim strojem...dali moram printer instaliravat na port da dobiju svi printer ili ako pod adminom instaliram dali ce svi imati dodjeljen printer?

win 7 je OS

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mrezni printer na vise pc-a

Ako ga instaliraš kao administrator onda bi ga trebali svi vidjeti i moći koristiti (dozvoli korištenje svim korisnicima ako te pita tijekom instalacije).

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice